Rettighederne til “Terminator”-franchisen vender snart tilbage til James Cameron. Og de skal bruges! Cameron planlægger netop nu en ny “Terminator”-begyndelse med helt ny trilogi.

Se også: Arnold Schwarzenegger: Jeg er med i ny “Terminator” af James Cameron

Intet er dog endnu officielt meldt ud. Cameron vil undersøge markedet og mulighederne først, men alt peger på en trilogi:

”Lige nu hælder vi til at lave en trilogi og genopfinde det,” siger James Cameron til News.

Og det bliver tre film, der er markant anderledes end de seneste tre; “Rise Of the Machines”, “Salvation” og “Genisys”, som Cameron ikke medvirkede til:

”Jeg har støttet dem for Arnolds skyld, fordi han er en nær ven… Derfor var jeg altid støttende og aldrig for negativ. Men de fungerede ikke for mig af en lang række årsager.”

Det bliver dog næppe Cameron, som skal instruere, da han har travlt med fire sequels til “Avatar”.

Således er Cameron tiltænkt en idé/producer-rolle. Derimod rygtes det, at “Deadpool”-instruktør Tim Miller overtager “Terminator”-franchisen.

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Kaversmed 3 år siden

Helt fint. Håber dog på, at de vil ty til så mange practical effects som muligt. Jeg vil kunne se og mærke robotterne helt tæt på. CGI robotter er simpelthen det værste.
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#2 Geekalot 3 år siden

Har det også helt fint med det ryger tilbage til Cameron, hellere mere Terminator med Cameron bag roret, en de forvoksede smølfe film. Men sådan bliver det det svære ikke :(
Gravatar

#3 Gorman 3 år siden

#1 +++
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#4 kblood 3 år siden

Ja, selvom jeg da elsker computere og CGI så bliver det godt nok tit brugt for meget og i nogle tilfælde endda selvom der er en bedre og billigere ikke CGI baseret løsning på nogle effekter. Det bliver lidt en krykke virker det til, i film branchen.

Skriv ny kommentar: