På Rotten Tomatoes er den med 97 procent rangeret som den bedste superheltefilm nogensinde. Nu får “De utrolige” fra 2004 snart en sequel – første teaser er ude nu!

Se også: Elastigirl er hovedperson i “De utrolige 2” – Mr. Incredible er hjemmegående

Det er Brad Bird, der igen instruerer her i “De utrolige 2”, hvor fokus skifter fra Bob/Mr. Incredible, der nu er hjemmegående med ansvaret for Violet, Dash og den lille Jack-Jack, som i teaseren ser ud til at blive vanskelig at opdrage på, til Helen/Elastigirl. Snart må de dog sammen håndtere en ny skurk sammen med Frozone.

Hele det originale stemme-cast vender tilbage dog med undtagelse af Spencer Fox, der lagde stemme til sønnen, Dash. Huck Milner er ny stemme i den rolle på det utrolige superhold.

“De utrolige 2” får dansk premiere d. 30 august.

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Peteryde 2 år siden

Jeg er allerede forelsket det lort........ Musikken var nok for at få mig i stødet :)
Gravatar

#2 Johnny42 2 år siden

enig.

The Incredibles er den bedste version af Fantastic Four vi har fået. Hvorfor der så skal gå 14 år før der kommer en 2'er kan så undre, når de i mellemtiden har lavet Cars 1-3 og Planes.
Gravatar

#3 dk_picard 2 år siden

Overskriften synes jeg ikke helt passer. Vi har da vidst siden den første film, hvilke superevner han har. Ganske vidst det er kun børnepasseren der var udsat for alle hans evner, med stadig ikke nogen større afsløring. Men ser da frem til denne film :)
Gravatar

#4 Johnny42 2 år siden

Det her er så igen også et eksempel på at man bruger rottentomatoes fuldstændig forkert. De 97% siger absolut itet om hvor god en film, der er tale om, men udelukkende hvor mange positive anmeldelser der er af filmen.

Hvis der er 80% af anmelderne der giver en film en score på 9-10/10, men der er 20 % der måske ikke kunne lide den og måske giver den 4-5/10, så får filmen en rottentomatoes score på 80 %.

Ved en anden film kan der måske være 100% som giver filmen 6-7/10, hvilket giver en score på 100% på rotten tomatoes. Betyder det så at denne film er bedre end den første. Nej det betyder bare at alle synes godt om filmen, men at ingen af dem syntes det var en fantastisk film.

En film, hvor et flertal af anmeldelserne synes det er en fantastisk film kan bringes i spil til en Oscar for bedste film. En film, som alle giver en positiv, men middelmådig score kan ikke.

Jeg tror alle MCU filmene har en +60% på rottentomatoes, men der er dog mange af dem som er middelmådige. Man kan godt have det sjovt når man ser dem, men fantastiske film er de ikke.

Skriv ny kommentar: