England, Kina og Egypten er bare nogle af de steder, hvor plagen rammer. For i “Sharknado 5” rammer de flyvende hajer globalt – det understreges i den første teaser.

Se også: Trailer: “Sharknado”-kanal på vej med grindhouse-serien “Blood Drive”

Den første teaser understreger, at det denne gang er hele verden, som rammes af “Sharknado”, der hidtil ellers har holdt sig til USA.

Ian Ziering fortsætter som hajdræberen Fin Shepard, der sammen med den bioniske kone i Tara Reids skikkelse skal frelse parrets søn.

Han bliver nemlig fanget af en omrejsende ‘Sharknado’, der farer fra land til land, hvorfor de altså nu skal på international ‘Sharknado’-jagt.

Til at fange tornadoen får de assistance fra et hold af kongelige, olympiske atleter og videnskabsmænd.

“Sharknado 5: Global Swarming” får amerikansk premiere d. 6. august.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Peteryde 5 år siden

Har ikke set nogen af dem. Er det værd at give et kig? Har det lidt kulthed over sig ?
Gravatar

#2 Tsunamijhoe 5 år siden

Peteryde (1) skrev:
Har ikke set nogen af dem. Er det værd at give et kig? Har det lidt kulthed over sig ?

Kommer an på om du er til SyFy's kvalitet af CGI film..Jeg så 15 min af den første,så havde jeg fået nok,alt var ringe ved den.
Så du skal ikke se dem fordi det er stor kunst, eller noget andet.. Tror det er lidt et ungdomsfænomen, som Evil Dead var det for min generation,evil dead har dog effekter der er 1000 gange bedre end det møg syfy laver.
Så det er helt op til din smag om det er noget for dig..Jeg tager hellere 80er b-film med practical sfx end moderne ultra billigt cgi crapfests

Skriv ny kommentar: