De skulle være kommet til Jorden som en del af MCU. Marvel flyttede imidlertid “Inhumans” fra Studios til TV, hvor der nu kommer en serie på i første omgang otte afsnit – første fulde trailer er ude nu.

Se også: ”Spider-Man” og “Ant-Man” fjerner “Inhumans” fra premiereplanen

Her udsættes den royale Inhumans-familie for et militært kup, hvorefter de flygter til planeten Jorden, nærmere bestemt Hawaii. Nu skal de ikke bare redde sig selv, men også Jorden.

Præcis som “Agents of Shield” er “Inhumans” en ABC-serie og har altså ikke noget at gøre med Marvel-serierne på Netflix eller “Legion” på FX.

De to første af i alt otte afsnit af “Inhumans” får dansk IMAX-premiere i CinemaxX d. 1. september.

Følg FILMZ på FACEBOOK.

Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 batman291 1 år siden

Det ser jo direkte pinligt ud.
Gravatar

#2 CaGoDa 1 år siden

du er jo nok DC Comic fan så lad mig spørger dig hvor mange DC's film har ikke været pinglige.

og min vurdering af Inhumans serien er at den ser ok ud.
Gravatar

#3 keitel 1 år siden

Det er total fedt univers, dragtene ser dog lidt mærkelige ud, men måske de kommer senere. Men ser helt klart frem til Sorte lyn, Medusa og de andre Inhumans
Gravatar

#4 Flemming Larsen 1 år siden

Den ser da ret fed ud.
Gravatar

#5 Alex- 1 år siden

Det ser sgu ærlig talt lidt fjollet ud. Inhumans må virkelig også være svær at oversætte til film/serie. En hovedperson som ikke kan tale, en kæmpe teleporterene hund, og som fan af tegneserierne er det træls at se løsningen på Medusa’s hår. Synd og skam at de ikke har valgt at lave det med CGI, men det har nok været for dyrt.

Jeg er spændt på at se hvilken indflydelse serien vil få på MCU filmene. Det var jo trods alt oprindeligt meningen at det skulle have været en spillefilm.

Skriv ny kommentar: