I forbindelse med sæsonafslutningen på anden sæson af “Fear the Walking Dead” har Disney udsendt den første trailer til “Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales”, der er pirat-franchisens femte film.

Se også: Orlando Bloom vender tilbage i femte “Pirates of the Caribbean”

Denne gang er den legendariske pirat, Jack Sparrow, på jagt efter Poseidons trefork i en film, der er instrueret af norske Joachim Rønning og Espen Sandberg, som tidligere har stået bag “Kon-Tiki”.

Johnny Depp, Orlando Bloom og Geoffrey Rush vender alle tilbage i deres velkendte roller, imens de denne gang får nyt selskab, i form af Javier Bardem, David Wenham og Kaya Scodelario.

“Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales” får premiere i de danske biografer den 24. maj.

Se traileren her:

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Star Trek fever 7 år siden

Glæder mig helt vildt til denne

Det er vel reelt kun 3éren der ikke helt har levet op til mine forventninger :-)
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#2 Adagio 7 år siden

Glæder mig også meget til den her. Elsker alle filmene, men synes personligt at 2'eren var den værste, dog nok kun med 1 ud af 10 forskel i rating

Jeg har dog ikke set traileren og kommer sikkert ikke til det. Er ikke så vild med at se trailere, da de som regel ikke er til at stole på
Gravatar

#3 Clint 7 år siden

#2 Dette er dog kun en teaser trailer, (Selvom andet står i overskriften) så vil mene du roligt kan se den. Den viser ca 1 minut langt klip fra filmen, som kun giver en lyst til at se den :D
Gravatar

#4 Peteryde 7 år siden

Synes faktisk den burde stoppe inden man så hvordan skurken ser ud forfra. Blev helt optaget af hvor sej han så ud. Og ødelagde lidt at se hans ansigt. Ikke fordi jeg synes han ikke er badass nok.
Gravatar

#5 Mads47 7 år siden

Jeg er på! især fordi Javier Bardem spiller rollen som skurk. Må indrømme at jeg trækker på smilebåndet hver gang han siger "Will you tell him that? Please?"
Gravatar

#6 Nicki52 7 år siden

Jeg kedede mig så meget under den sidste at jeg sikkert er dum nok til at se denne her. Højdepunktet i Stranger Tides for mig var Judi Dench cameo.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"

Skriv ny kommentar: