Hun flirtede en del med Batman i “Batman v Superman”. Men faktisk spiller Diana Prince bedre kendt som Wonder Woman på begge hold. Det afslører Greg Rucka, der for tiden skriver “Wonder Woman”-tegneserier for DC Comics.

Se også: Marvel-fans: Lad Captain America og Winter Soldier blive kærester

Som bekendt stammer Diana Prince fra øen Themyscira, hvor der kun bor kvinder. Derfor er det helt oplagt, at Wonder Woman både er til mænd og kvinder:

”Siger vi, at Diana har været forelsket i og i forhold med andre kvinder? Svaret er naturligvis ja,” siger Rucka til Comicosity.

Spørgsmålet er så, om Wonder Woman tager sin biseksualitet med fra tegneserierne over i DCEU, når hun får sin egen solofilm, der får premiere d. 1. juni.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 Star Trek fever 7 år siden

Efter denne utroligt vigtige info, ja så er jeg nærmest ved at gå til af spænding

Håber faktisk at de udelukkende fokuserer på det, og fjerner ethvert action segment fra filmen.
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#2 cain 7 år siden

Hmmm Amazonian pillowfights..

Hvor er jeg træt af at eksisterende karakterer skal retconnes for at behage SJW/PC bølgen. FUCK NU AF!!!!!!!!
Gravatar

#3 Lard Hanson 7 år siden

Årh for helvede hvor er det bare pisse ligegyldigt, DC.
Gravatar

#4 The Mighty Duck 7 år siden

Burde overskriften ikke være Wonder Woman forfatter. Hun blev
skabt af William Moulton Marston
Gravatar

#5 Morten Vejlgaard Just 7 år siden

#4 Jo, vi retter, var ikke meningen, det skulle misforstås i den retning.
Gravatar

#6 David Munch 7 år siden

Nåh ja, der er da hermed lagt grobund for en lang række dokumentarer til internettet...
Gravatar

#7 nwinther 7 år siden

Hvorfor insisterer man på, at der skal være romantiske subplots i superheltefilm?

I SLW-sporet: Så Emmy-uddeling på DR3 i weekenden. Jeg bemærkede dér, at Jeff Tambor (som jeg generelt synes er kanon), insisterede på, at "cis-mænd" (dvs. raske mænd?), aldrig mere skulle spille transkønnede, men at den ære skulle tilfalde transkønnede. Jeg tror det var en eller anden misforstået "affirmative action" fra Tambor's del.

For det må jo betyde, at kun bøsser kan spille bøsse-roller. At kun lesbiske kan spille lesbiske roller. Og mest "katastrofalt" for Hollywood - at kun heteroseksuelle kan spille heteroseksuelle roller.
Med andre ord - man opnår det modsatte af, hvad transkønnede vistnok nogen gange efterspørger: accept og "normalisering" af deres...tilstand(?) og reserverer dem til kun at spille en særlig type rolle.

Nå, det var Off-Topic. Undskyld.
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman
Gravatar

#8 elsotho 7 år siden

For mit vedkommende betyder det ene og alene at jeg ikke kommer til at se filmen....ærgerligt jeg så ellers frem til den, men når politisk korrekthed skal fylde så meget i en actionfilm, så melder jeg pas
Gravatar

#9 Clint 7 år siden

#8
Rart et se og høre, at jeg ikke er den eneste der har fået nok af deres politiske korrekthed.
Især når de kun er det indtil det koster dem penge.

Kan godt se gennem fingre med, at de laver alternative versioner af de forskellige helte. Men synes at det er originalen der skal op på lærredet. Det er jo også (i langt de fleste tilfælde) originalen der her gjort karakteren elsket til at starte med.

Jeg har selv skippet en del superhelte film på det sidste, samt stoppet med at købe tegneserier på grund af for mange ændringer af forskellige karakterer.
Gravatar

#10 robbifan2 7 år siden

Number 8 og 9

Der er tale om at hun er Bisexuel i tegneserierne og der bliver ikke nævnt noget om filmen. Om noget ligner det da at hun ikke er i filmuniverset.

Nårh ja så var der også lige en sidste ting, det er så fucking ligegyldigt som noget overhovedet kan være.

Skriv ny kommentar: