Da den fjerde “Pirates of the Caribbean”-film, “I ukendt farvand,”udkom i 2011 var det til stor skuffelse for fans, at hverken Orlando Bloom eller Keira Knightley medvirkede. Det retter den femte film i serien nu op på.

Se også: ”Pirates of the Carribean 5” starter optagelserne i Australien

Delvist i hvert fald. Under Disneys D23-konference i Anaheim i Californien trådte Orlando Bloom nemlig selv frem på scenen for at informere om, at han endelig vender tilbage som Will Turner i den femte “Pirates of the Carribean”-film.

Foruden Bloom består castet blandt andre af Johnny Depp, Geoffrey Rush, Javier Bardem, David Wenham og Adam Brown. Det er den norske “Kon-Tiki”-duo bestående af Joachim Rønning og Espen Sandberg, der instruerer.

“Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales” får premiere i de danske biografer den 6. juli 2017.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Michael2t 8 år siden

Da den fjerde "Pirates of the Caribbean"-film, "I ukendt farvand,"udkom i 2011 var det til stor skuffelse for fans, at hverken Orlando Bloom eller Keira Knightley medvirkede.
Virkelig? Mindes kun, at folk ikke kunne vente med slippe af med dem.
Gravatar

#2 Lauzzy81 8 år siden

Det er sådan set en gammel nyhed, men det er først blevet officielt bekræftet nu at han er med i den næste ombæring!
Gravatar

#3 region 2 killer 8 år siden

Dead career. Dead franchise.

Jaws 3 makes Jaws 2 look like Jaws and if Jaws: The Revenge hadn't surfaced to make Jaws 3 look like Jaws 2, Jaws 3 would have been known as the bigge
Gravatar

#4 patrickjane 8 år siden

De skulle ha stoppet efter den anden film, eller hov vent, nej den første:o)
Gravatar

#5 Lard Hanson 8 år siden

#1 Ja. Sådan husker jeg det også.
Gravatar

#6 Gasivodo 8 år siden

Fedt så bliver de fede igen..
..stoppede nu os' selv ved 1'eren;-D
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#7 Joeyvind 8 år siden

Det er mig stadig en gåde, hvordan en filmserie som denne, med humor, eventyr og charmerende skuespillere, kan være så indholdsmæssigt elendig.

Efter snart fem film og masser af indtjente penge, skulle man tro at vi snart kunne få et godt eventyr med en god historie.
"You can shoot my body full of holes but you can't kill the spirit of rock 'n roll Baby"..
Gravatar

#8 Geekalot 8 år siden

Det mig så en gåde hvordan folk der ikke kan lide denne franchise stadig ser dem ? Det samme gælder Bay film og de superhero film vi har idag. Hvorfor gide at se de film hvis i bare vil side og "hate" bagefter hehe.
Gravatar

#9 patrickjane 8 år siden

Geekalot (8) skrev:
Det mig så en gåde hvordan folk der ikke kan lide denne franchise stadig ser dem ? Det samme gælder Bay film og de superhero film vi har idag. Hvorfor gide at se de film hvis i bare vil side og "hate" bagefter hehe.


Hør nu her! Har Bay overhovedet lavet en god film??? Skulle da lige med undtagelse være The Rock. Og der er sgu da mere indhold i de hersens superhero film, som du kalder dem, end der er i samtlige Pirates filmene. Men bevares, smag kan ikke diskuteres;o)

Skriv ny kommentar: