Willem Dafoe, Max von Sydow, Christian Bale og Jim Caviezel har alle været Guds søn. I den første trailer til “Mary Magdalene” er det nu Joaquin Phoenix’ tur til at slutte sig til rækken af seriøse skuespillere, der påtager sig rollen som den mest ikoniske bibelkarakter af alle: Jesus.

Se også: Trailer: Jesus genopstår i “Risen”

Guds søn har gennem tiden genopstået på forskellig vis på film. Hvad enten det har været Jim Caviezels torturerede Jesus i “The Passion of the Christ” eller Willem Dafoes uperfekte Jesus i “The Last Tempation of Christ”, så har Phoenix altså nogle store sandaler at udfylde.

Joaquin Phoenix har tidligere ikke være et bleg for at påtage sig store historiske roller. Og om det har været den korrupte Commodus i “Gladiator” eller country-legenden Johnny Cash i “Walk the Line”, har han bragt sin hel egen vanvittige og følsomme stil til rollerne.

I traileren til “Mary Magdalene” ser man ham som Jesus med stort skæg, blidt talende til Rooney Maras titelrolle, Mary Magdalene. Det kunne godt tyde på, at det er en mere empatisk retning Phoenix her har valgt at gå med Jesus fra Nazaret.

“Mary Magdalene” får dansk premiere d. 22 marts.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: