Så er Martin Scorsese endelig tilbage med en ny spillefilm. Den første siden “The Wolf of Wall Street”. Det er en filmatisering af Shusaku Endos anmelderroste bog fra 1966 og har titlen “Silence”. Den første trailer er ude nu.

Se også: Her er Oscar-favoritterne… i 2017!

“Silence” fortæller historien om to kristne missionærer, der skal igennem den ultimative test af deres tro, da de rejser til Japan i søgen efter deres forsvundne mentor. Og det i en tid, hvor kristendommen var forbudt.

Instruktør Scorsese har angiveligt kæmpet i 28 år for at få lov til at lave denne “Silence”. Nu får han endelig lov til at vække historien til live.

I “Silence” medvirker Andrew Garfield, Adam Driver, Liam Neeson og Ciarán Hinds. Den danske premiere er den 19. januar.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Dolle19 1 år siden

Dan ser sgu spændende ud :)
(Movie Geek Nr.1)
(Freddator All the way.)
Gravatar

#2 Vossmann 1 år siden

Meget intimiderende. Jeg tror helt bestemt at Andrew Garfield er på kanten til en Oscar-nod. Det ser godt ud, og jeg glæder mig!
Gravatar

#3 Wolff 1 år siden

Jeg er normalt stor tilhænger af Scorsese, men må indrømme jeg overhovedet ikke blev fanget af den her. Ved han kan sit kram, så prøver at overbevise mig selv om at det er trailerens skyld.. :)

Adam Driver derimod. Dygtig skuespiller, men syns han er tåkrummende irriterende at kigge på i mere end 5 minutter. Så er både interesseret i at se hvad Scorsese kan presse Ud af ham og samtidig en smule forbeholden over for hans valg.
Gravatar

#4 silegnaV 1 år siden

Hvor jeg dog hader nutidens digitale efterbehandlingstrend. Hvorfor skal alle Hollywoods film være så unaturlige graded og have blur-effekt. Martin; find din unge instruktørstil frem. Dér havde du fingeren på pulsen.
Gravatar

#5 Sir_cumalot 1 år siden

Jeg føler mig altid i godt selskab med Liam Neeson.
Gravatar

#6 Malik 1 år siden

Den næste Scorsese projekt er The Irishman, den har jeg ventet på i flere år!

Skriv ny kommentar: