Det er 14 år siden, at Familien Parr – bedre kendt som Mr. Incredible, Elastigirl, Violet, Dash og Jack Jack – reddede verden fra superskurken Syndrome i Pixars “De utrolige” – nu er den første trailer her endelig til “De utrolige 2”.

Se også: Elastigirl er hovedperson i “De utrolige 2” – Mr. Incredible er hjemmegående

Denne gang er kønsrollerne byttet om. Elastigirl skal redde dagen, imens Mr. Incredible som hjemgående må redde det lille hjem og opdrage på børnene, hvor lille Jack Jacks evner endelig er ved at udfolde sig.

Det er Brad Bird, der igen har instrueret og skrevet denne sequel, som bliver den femte original-film fra Pixar, som får en udvidelse, hvilket tidligere er sket for “Toy Story”, “Biler”, “Monsters, Inc.” og “Find Nemo”.

“De utrolige 2” får dansk premiere d. 30 august.

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Pistolprinsen 2 år siden

'Incredibles 2', 'Jurrassic World 2' og 'Deep Blue Sea 2', alle i juni måned i år - det bli'r en FED film måned!
Jeg har aldrig forstået 'Pound Me Too' bevægelsen???
Ønsker alle piger blot, at blive 'pounded'?!?
Gravatar

#2 Johnny42 2 år siden

Det er den efterfølger til en superheltefilm jeg har set mest frem til, og ventet længst tid på, utroligt det er næsten 14 år siden den første film, som også er den bedste fantastisk 4 film, kom i biografen.

#1 Vidste slet ikke der var en Deep Blue Sea 2 film på vej. Den første film har nok film-historiens største WTF moment, lige efter Samuel L. Jacksons store tale :-).
Gravatar

#3 Gorman 2 år siden

#2 ja den scene i deep blue sea er episk, og overraskede også mig totalt :-) god humor.
Men filmen er som sådan so so. Glæder mig meget mere til incredibles 2, der vildt nok først kommer disse 14 år senere som du skriver.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

Skriv ny kommentar: