Med referencer til “The Iron Giant”, Freddy Krueger, “Tron” og “Tilbage til fremtiden” så gav Steven Spielberg her til aften en sand nerdgasm til Comic-Con med den første trailer til “Ready Player One”.

Se også: ”Star Wars” tvinger Spielberg til at flytte “Ready Player One”

Det første kig på filmatiseringen af Ernest Clines sci-fi-roman ser således vildt veloplagt ud med sin virtual reality-fortælling med Tye Sheridan i hovedrollen sammen med Ben Mendelsohn, Simon Pegg, Mark Rylance, Olivia Cooke og T.J. Miller i de øvrige roller.

“Ready Player One” udspiller sig i den virtuelle verden i år 2044, hvor en døende spildesigner lover at forære sin virksomhed væk til den spiller, der kan finde et easter egg (en skjult besked) i et af hans virtual reality-spil.

Teenageren Wade Watts tager udfordringen op og må kæmpe sig gennem utallige fjender i sit eventyr i den virtuelle parallelverden.

“Ready Player One” får premiere d. 29. marts.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Nagash 10 måneder siden

Stort plus for Rush, meeeen jeg er nu ikke helt sikker. Overforbruget af CGI irriterer mig dig ikke for en gangs skyld. Sådan må det gerne være i en virtuel verden. Men plottet er set så mange gange før og umiddelbart også bedre udført.
Gravatar

#2 Geekalot 10 måneder siden

Har da slet ikke lige styr på hvor mange referencer der lige var fra andre film med her :)
Gravatar

#3 Mejse 10 måneder siden

#1 altså nu vil jeg så sige at traileren, på ingen måde viser hvad plottet er, i hvert fald ikke hvis det er det samme som bogen :) men ganske enig
Gravatar

#4 Korben Dallas 10 måneder siden

I'm in....
Gravatar

#5 Gorman 10 måneder siden

I'm out.... :-)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

Skriv ny kommentar: