Med referencer til “The Iron Giant”, Freddy Krueger, “Tron” og “Tilbage til fremtiden” så gav Steven Spielberg her til aften en sand nerdgasm til Comic-Con med den første trailer til “Ready Player One”.

Se også: ”Star Wars” tvinger Spielberg til at flytte “Ready Player One”

Det første kig på filmatiseringen af Ernest Clines sci-fi-roman ser således vildt veloplagt ud med sin virtual reality-fortælling med Tye Sheridan i hovedrollen sammen med Ben Mendelsohn, Simon Pegg, Mark Rylance, Olivia Cooke og T.J. Miller i de øvrige roller.

“Ready Player One” udspiller sig i den virtuelle verden i år 2044, hvor en døende spildesigner lover at forære sin virksomhed væk til den spiller, der kan finde et easter egg (en skjult besked) i et af hans virtual reality-spil.

Teenageren Wade Watts tager udfordringen op og må kæmpe sig gennem utallige fjender i sit eventyr i den virtuelle parallelverden.

“Ready Player One” får premiere d. 29. marts.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Nagash 4 år siden

Stort plus for Rush, meeeen jeg er nu ikke helt sikker. Overforbruget af CGI irriterer mig dig ikke for en gangs skyld. Sådan må det gerne være i en virtuel verden. Men plottet er set så mange gange før og umiddelbart også bedre udført.
Gravatar

#2 Geekalot 4 år siden

Har da slet ikke lige styr på hvor mange referencer der lige var fra andre film med her :)
Gravatar

#3 Mejse 4 år siden

#1 altså nu vil jeg så sige at traileren, på ingen måde viser hvad plottet er, i hvert fald ikke hvis det er det samme som bogen :) men ganske enig
Gravatar

#4 Korben Dallas 4 år siden

I'm in....
Gravatar

#5 Gorman 4 år siden

I'm out.... :-)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

Skriv ny kommentar: