Colin Farrell og Brendan Gleeson spiller to tidligere venner i den første fornøjeligt løjerlige trailer til “The Banshees of Inisherin”.

Martin McDonagh har både skrevet og instrueret den kommende irske Searchlight Pictures-film, hvor han har genforenet Farrell og Gleeson, som han tidligere havde æren af at instruere i den fantastisk underholdende “In Bruges”.

I “The Banshees of Inisherin” spiller stjernerne Pádraic (Farrell) og Colm (Gleeson), to bedste venner på en afsides ø i Irland, hvis venskab dog pludseligt stopper, efter Colm uden varsel ikke gider at ses med Pádraic længere. Den forvirrede Pádraic søger hjælp hos sin søster og en ung øboer for at genopbygge det ødelagte venskab, men da Colm giver Pádraic et dystert ultimatum, kommer der hurtigt chokerende  konsekvenser.

I rollen som Pádraics søster, Siobhán, ser vi Kerry Condon, der tidligere har arbejdet sammen med McDonagh på instruktørens Oscar-vindende “Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”. Barry Keoghan, der har spillet over for Farrell i “The Killing of a Sacred Deer”, spiller den unge øboer, Dominic.

Læs også: “Slettet ‘The Batman’-scene giver os den nye, creepy Joker”

“The Banshees of Inisherin” får dansk premiere den 26. januar næste år.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: