Den kommende musical-fortsættelse til Todd Phillips succesfulde superskurkeoprindelseshistorie har langt om længe fået sin premieredato.

Ligesom dens forgænger får “Joker: Folie á Deux” en oktoberpremiere. Helt præcist er den danske premieredato den 3. oktober 2024 – dagen inden dens premiere på den anden side af Atlanten.

Premieredatoen er blevet annonceret i en ny video, der har Fred Astaire-sangen “Cheek to Cheek” spillende i baggrunden – et nummer fra sangerens musical “Top Hat”. Valget af en musical-sang er så sandeligt passende, eftersom Phillips og co. har taget det bemærkelsesværdige valg om at gøre “Joker”-fortsættelsen til en musical.

Videoen bekræfter samtidig det, der først blev rapporteret i juni: Lady Gaga spiller over for Joaquin Phoenix’ titelkarakter – sandsynligvis som Jokers ikoniske bedre halvdel, Harley Quinn.

Læs også: “Ny animeret Batman-serie på vej fra J.J. Abrams, Matt Reeves og ‘Batman: The Animated Series’-skaber”

Fortsættelsens franske undertitel betyder ‘tos sindssyge’ og beskriver fænomenet, hvor én persons sindssyge overføres til en anden gennem psykisk påvirkning. Quinn, der oprindeligt er en original karakter fra “Batman: The Animated Series”, var i serien Jokers psykolog, men oplevede netop en lignende påvirkning og forelskede sig i sidste ende i Gotham-klovnen. At en sådan historie udspiller sig i den kommende musical er bestemt ikke usandsynligt, selvom vi dog først ved det med sikkerhed, når filmen spiller på det store lærred.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: