Nicolas Cage er tilbage til sit vilde, absurde, indie-filmselskende selv i den nye trailer til “Prisoners of the Ghostland”.

Filmen følger Cage som en nådesløs bankrøver i den farlige grænseby Samurai Town, der bliver brudt fri af den velhavende krigsherre, The Governor, for at finde hans bortløbne adopterede barnebarn, spillet af “Kingsman: The Secret Service”-skuespillerinden Sofia Boutella. Der er blot ét men: Cages karakter har fem dage til at bringe den unge kvinde tilbage, før hans læderdragt sprænger ham i luften.

Filmen instrueres af den japanske instruktør Sion Sono og er produceret af RLJE Films, der tidligere har arbejdet sammen med Cage på film som “Mandy” og “Color Out of Space”. Derfor kan vi også kun forvente en vild rutsjebanetur, når vi sætter os i “Prisoners of the Ghostland”-vognen på det næste Nick Cage-eventyr.

Cage har netop haft amerikansk premiere på sin seneste film “Pig”, der har fået store roser på den anden side af Atlanten. Vi må dog vente til den 25. december med at få fornøjelsen af at se filmen.

Læs også: “Nicolas Cage er på jagt efter sin kidnappede gris i første trailer til ‘Pig'”

“Prisoners of the Ghostland” har endnu ingen dansk premiere.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: