Denis Villeneuves næste film “Dune” spiller med musklerne på ny poster, der samler de fleste af filmens stjerner over det øde ørkenlandskab.

En af årets (og undertegnedes) mest ventede film er lige rundt om hjørnet, og filmkampagnen er godt i gang. I juli udkom den seneste, storeslåede trailer, og nu har vi fået den nyeste poster.

Selvom posteren giver et kig på stjerner som Timothée Chalamet, Josh Brolin, Oscar Isaac og Zendaya, har der ikke været plads til alle. Vi kan nemlig også se frem til at få “Guardians of the Galaxy”-stjernen Dave Bautista og “Good Will Hunting”-skuespilleren Stellan Skarsgård at se, når “Dune” efter planen ruller hen over landets biografskærme allerede den 16. september i år — en måned før dens amerikanske premiere.

Warner Bros.-filmen følger Chalamet som den begavede Paul Atreides, søn af Hertug Leto Atreides (Oscar Isaac). Den unge adelsmand er født til en storslået skæbne, der indebærer en rejse til universets farligste planet, Arrakis, i et forsøg på at redde sit folk og sin families fremtid fra ondsindede kræfter, der kæmper for at få eneret til universets mest specielle og værdifulde ressource.

Læs også: “Denis Villeneuve sammenligner “Dune” med ‘Godfather'”

“Dune” er Villeneuves første film siden hans mesterværk fra 2017, “Blade Runner 2049”. Instruktøren selv har store forventninger til sin kommende storfilm, så forhåbentlig kan han om lidt sætte endnu en mesterlig film på sit CV.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: