For første gang skal en Coen-bror stå på egne ben, og den første trailer til “The Tragedy of Macbeth” teaser en noget anderledes Coen-oplevelse, end vi er vant til.

Joel Coen har valgt at skrive og instruere én af historiens mest populære tragedier — Shakespeare-teaterstykket af samme navn som filmen.

Filmen er blevet filmatiseret et utal af gange — blandt andre af Orson Welles i 1948, Roman Polanski i 1971 og af Justin Kurzel i 2015 — mens den titulære rolle har været besat af navne som Welles og Michael Fassbender.

Nu er det Denzel Washingtons tur til at spille Macbeth, der af tre hekse bliver overbevist om, at han skal være Skotlands næste konge. Coens kone, Oscar-vinderen Frances McDormand, spiller Lady Macbeth, der både støtter og skubber til sin mands ambitioner.

Traileren teaser en sort-hvid film i et 4:3-format, der på alle måder siger, at det her er en A24-film, hvis man skulle være i tvivl. At det er en Coen-bror, der står bag, gør kun konceptet endnu mere spændende.

Sammen med Washington og McDormand kan vi blandt andre se Brendan Gleeson (“In Bruges”), Harry Melling (“Harry Potter”-franchisen) og Corey Hawkins (“Straight Outta Compton”).

Læs også: “Den første trailer til A24-filmen ‘The Humans’ lover intimt og bevægende familiedrama”

“The Tragedy of Macbeth” får premiere på Apple TV+ den 14. januar næste år, men kan i USA allerede ses i biograferne den 25. december. Der er desværre endnu ingen dansk biografpremiere.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 [ikke godkendt bruger] 1 år siden

[Denne bruger afventer at blive godkendt til at deltage i diskussionen.]
"I love the smell of napalm in the morning..."

Skriv ny kommentar: