Overdrevet brug af skydevåben og eksplosioner, tjek. Masser af slowmotion, tjek. Macho mænd med følelser, tjek. Ja, “Ambulance” er vist en vaskeægte Michael Bay-film.

“Ambulance” er Michael Bays remake af Lauritz Munch-Petersens danske thriller “Ambulancen” fra 2005. Thomas Bo Larsen og Paw Henriksen var dengang i hovedrollerne som to brødre, der begår et røveri for at betale for deres mors livsreddende operation.

Denne gang er det Jake Gyllenhaal og Yahya Abdul-Mateen II, der leder an. Will (Abdul-Mateen II) har brug for penge til at betale for sin kones hospitalregninger og søger hjælp hos sin kriminelle adoptivbror, Danny (Gyllenhaal), der overtaler ham til at deltage i et bankrøveri, som kan resultere i 32 mio. dollars. Da røveriet går galt, flygter brødrene i en ambulance, der dog har en sygeplejerske og en døende politibetjent som blinde passagerer.

Budgettet er tydeligvis noget større i Michael Bay-filmen, der at dømme ud fra traileren er fyldt til randen med skyderier, eksplosioner og vilde actionsekvenser.

Bay agerer også producer gennem sit produktionsselskab Bay Films. Filmen er skrevet af Chris Fedak (“Legends of Tomorrow”).

“Ambulance” er ikke Gyllenhaals første danske remake — det er faktisk ikke engang hans andet. Han har tidligere optrådt i remaket af Susanne Biers “Brødre” med titlen “Brothers”, mens han netop har haft premiere på remaket af Gustav Möllers “Den skyldige”.

Se traileren til “The Guilty” her.

“Ambulance” får dansk premiere den 17. februar.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: