Voltage Pictures har udsendt den længe ventede første trailer til Instruktøren Terry Gilliams kommende film, “The Zero Theorem”, der har “Django Unchained”- stjernen Christoph Waltz i hovedrollen.

Se traileren her.

“The Zero Theorem” omhandler den enlige og excentriske computerhacker Qohen Leth, der lider af angst. Under instrukser fra en mystisk fremmed kendt under navnet Management arbejder Leth på at finde meningen med livet ved at bevise den såkaldte nul-teori, der går ud på, at Jorden opstod ved ‘The Big Bang’ og på et tidspunkt vil ende med at blive suget ned i et sort hul. Leths arbejde bliver dog hele tiden afbrudt af Managements søn såvel som den forførende kvinde Bainsley.

Udover Waltz som Qohen Leth kan Matt Damon ses i rollen som den mystiske mand Management. Derudover medvirker bl.a. også Melanie Thierry, Lucas Hedges, Ben Whishaw, Tilda Swinton og David Thewlis i filmen, der er skrevet af debutanten Pat Rushin.

“The Zero Theorem”, der ikke har nogen biografpremiere endnu, forventes i biograferne engang til efteråret.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (22)
Gravatar

#21 Fredag 10 år siden

Ispep (20) skrev:
Du sagde at den var rigtig god
Sådan mindes jeg at jeg syntes om den, men god kan godt være 6/10 til 8/10 hos mig. Jeg troede dog også jeg havde rated den lidt højere end blot 6/10 i sin tid? Mine ratings på IMD er dog ikke forkerte, men de kan være dateret pga mange år siden, eller opdateret ved gensyn, som jeg måske ikke har husket:)
Gravatar

#22 omega2oo5 10 år siden

Terry Gilliam er måske hvad man kunne kalde tilegnet smag, som ikke tiltaler alle (hvilket denne forum tråd jo tydeligt illustrerer). Glæder mig meget til at se denne film, lader til at være skævt og syret nok til at jeg ville nyde hele oplevelsen. Brazil er en af mine all-time yndlings film og stilmæssigt lader det til at Zero Theorem til at falde meget godt i hak med denne.

Taget i betragtning af hvor få film manden egentlig har stået bag, har hans film en ret stor succes rate blandt sit publikum ... med nogle undtagelser som f.eks. TBG. Men er vi ikke også skyldige til at sætte visse instruktører op på en piedistal, i den forventing at alt de laver skal være godt ...?

Skriv ny kommentar: