Voltage Pictures har udsendt den længe ventede første trailer til Instruktøren Terry Gilliams kommende film, “The Zero Theorem”, der har “Django Unchained”- stjernen Christoph Waltz i hovedrollen.

Se traileren her.

“The Zero Theorem” omhandler den enlige og excentriske computerhacker Qohen Leth, der lider af angst. Under instrukser fra en mystisk fremmed kendt under navnet Management arbejder Leth på at finde meningen med livet ved at bevise den såkaldte nul-teori, der går ud på, at Jorden opstod ved ‘The Big Bang’ og på et tidspunkt vil ende med at blive suget ned i et sort hul. Leths arbejde bliver dog hele tiden afbrudt af Managements søn såvel som den forførende kvinde Bainsley.

Udover Waltz som Qohen Leth kan Matt Damon ses i rollen som den mystiske mand Management. Derudover medvirker bl.a. også Melanie Thierry, Lucas Hedges, Ben Whishaw, Tilda Swinton og David Thewlis i filmen, der er skrevet af debutanten Pat Rushin.

“The Zero Theorem”, der ikke har nogen biografpremiere endnu, forventes i biograferne engang til efteråret.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (22)
Gravatar

#11 Mikkel Abel 10 år siden

Hmmm. Den minder også mig rigtig meget om Brazil og den er jeg bestemt ikke glad for. Men når det er Gilliam er jeg altid åben, da han er en rigtig spændende instruktør, som i hvert fald har ét mesterværk i bagagen.
I saved Latin. What did you ever do?
Gravatar

#12 Doom 2: Hell on Earth 10 år siden

Fridag (2) skrev:
Efterhånden en del år og film siden at Gilliam har ramt et mesterligt eller blot rigtigt højt niveau. Hans sidste mange film har svinget mellem direkte svage (Grimm) til blot forglemmelige. Derfor er jeg lidt spændt på, om det lykkes ham at løfte sig igen, eller om han, uden at ramme bunden, ikke længere har et mesterværk eller blot et væsentligt mindeværdigt værk i sig?


Ser man bort fra Monty-værkerne ser jeg 12 Monkeys som hans eneste egentlige pletskud. Den er til gengæld suveræn.

Brazil synes jeg er noget crap. Bros Grimm er horribel. Verdens Største Løgnhals er meget sjov, men lidt direct-to-video-agtig. Fisher King er jævnt ok, men ikke mere, jeg husker den kun glimtvis. Fear and Loathing er mig en tand for mærkelig. The Imaginarium har jeg ikke fået set.
Doctor Last Warning
Gravatar

#13 Ispep 10 år siden

Gilliam svinger lidt for voldsomt i kvalitet. Men Brazil og 12 Monkeys på CV'et, det er godt gået. Bros Grimm var bras, ja. Tideland var heller ikke alt for god. Time Bandits fik jeg set igår og blev ret skuffet over den fjollede historie, tone og skuespil. Fear and Loating er fornøjelig syretrip, uden at være andet, men ganske underholdende.
Gravatar

#14 Doom 2: Hell on Earth 10 år siden

Ispep (13) skrev:
Time Bandits fik jeg set igår og blev ret skuffet over den fjollede historie, tone og skuespil


Uanset om man kan lide den eller ej, må den vel betegnes som et mere eller mindre fællles Monty-projekt. Jeg huskede den som suveræn, fra da jeg var barn, men da jeg genså den for 10 års tid siden, synes jeg godt nok, at humoren var falmet - så enig.
Doctor Last Warning
Gravatar

#15 Ispep 10 år siden

#14

Den er hverken spændende eller sjov, men måske skulle jeg have set den for mange år siden ;)
Gravatar

#16 Doom 2: Hell on Earth 10 år siden

Jeg kan bedst huske startscenen, hvor der kommer en ridder ind i drengens værelse. Det synes jeg var helt vildt fedt, da jeg var barn.
Doctor Last Warning
Gravatar

#17 Fredag 10 år siden

Ispep (15) skrev:
men måske skulle jeg have set den for mange år siden ;)
Eller måske skal du se den igen om mange år...hov vent, om et halvt plejer at være nok;)

Jeg gav den selv kun 6/10 på IMDb kan jeg se, men har smidt 5/6 på Scope kan jeg se (hvis det ikke er en fejl?). Men det er dog så mange år siden, jeg har set den, at jeg ikke tør udtale mig hvad jeg vil synes om den nu og hvad der er mest rigtigt, uden som jeg skrev, at jeg fandt den god og det tror jeg nu jeg stadig vil:-D

Jeg mindes den som en fantasifuld film (om den er sjov eller spændende tør jeg ikke udtale mig direkte om, men film kan fænge mig af andre grunde)

DocDoom (12) skrev:
Ser man bort fra Monty-værkerne ser jeg 12 Monkeys som hans eneste egentlige pletskud. Den er til gengæld suveræn.
Jamen så er det jo også mange år siden som jeg skriver;)
Gravatar

#18 Doom 2: Hell on Earth 10 år siden

Fridag (17) skrev:
Jamen så er det jo også mange år siden som jeg skriver;


netop - ikke alle bemærkninger er = at man er uenig :-)
Doctor Last Warning
Gravatar

#19 Fredag 10 år siden

DocDoom (18) skrev:
ikke alle bemærkninger er = at man er uenig
Right:)
Gravatar

#20 Ispep 10 år siden

Fridag (17) skrev:
men har smidt 5/6 på Scope kan jeg se (hvis det ikke er en fejl?).


Du sagde at den var rigtig god, så det lyder meget rigtigt med 5/6..... eller vent... Hvad synes du om filmen, for hulen? ;)

Skriv ny kommentar: