”The Wire”-skaber  David Simon tager os med tilbage til Baltimores kriminelle verden i første trailer til den nye HBO-serie ”We Own This City”.

Det er 14 år siden, vi sagde farvel til McNulty, Bubbles, Marlo og Baltimore i HBO-mesterværket ”The Wire”. Nu vender Simon så langt om længe tilbage – denne gang med den seks timer lange miniserie ”We Own This City”.

Serien fortæller den virkelige historie om Baltimore-politienheden Gun Trace Task Force og den korruption, som opstod i forbindelse med enhedens aktioner.

Simon har skabt serien sammen med George Pelecanos, der både agerede forfatter og producer på flere afsnit af ”The Wire”, og som også var medskaber af en anden Simon-serie, ”The Deuce”.

På rollellisten er der flere velkendte ansigter fra det gamle Baltimore-kriminaldrama. Både Jay Landsman-skuespiller Delaney Williams og Marlo Stanfield-skuespiller Jamie Hector spiller centrale roller i den kommende serie. Darrell Britt-Gibson, der havde den noget mindre rolle som ”O-Dog”, får også lov til at dele spotlightet i den nye serie.

”The Punisher”-stjernen Jon Bernthal står også i front blandt seriens cast, og det samme gør ”Lovecraft Country”- og ”Loki”-skuespiller Wunmi Mosaku.

Læs også: “Jon Bernthal om højre-ekstreme ‘The Punisher’-fans: Fuck dem!”

Bernthal genforenes med sin “King Richard”-instruktør Reinaldo Marcus Green, der har instrueret samtlige afsnit af miniserien.

”We Own This City” kan ses på HBO Max den 25. April.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: