Sonic farer afsted over stok og sten for at redde verden i ny tempofyldt trailer til hans næste eventyr.

Jim Carreys kugleskøre Dr. Robotnik, aka Dr. Eggman, er tilbage med en ny trussel, og han er ikke alene. Sammen med det bomstærke myrepindsvin, Knuckles the Echidna, søger skurken efter en smaragd, der kan give ham magten til at tilintetgøre hele civilisationer. Heldigvis kører vores blå superpindsvin heller ikke solo. Han slår sig nemlig sammen med den tohalede ræv, Tails, for at finde smaragden, inden Robotnik får fingrene i den.

Den nye trailer tager os med på et globalt eventyr, der strækker sig fra det glohede Hawaii til iskolde bjergtoppe. Den giver os samtidig et godt blik på Idris Elbas røde fanfavorit i aktion, og noget tyder på, at opgørene mellem netop Knuckles og Sonic meget vel kunne blive utroligt underholdende højdepunkter for filmen.

Ben Schwartz er tilbage som stemmen bag det lynhurtige pindsvin, mens James Marsden gør comeback som bedstevennen Tom. Colleen O’Shaughnessey, der også har lagt stemme til Tails i flere videospil, spiller karakteren i filmen. Jeff Fowler sidder endnu engang i insrtuktørsædet.

Læs også: “Den bestøvlede kat lever sit sidste liv i den første trailer til ‘Puss in Boots: The Last Wish'”

Selvom “Sonic the Hedgehog 2” ikke har fået premiere endnu, er der stor tiltro til franchisen. Knuckles får nemlig sin helt egen spinoff-serie, mens vi også allerede nu kan glæde os til en 3’er med Sonic i hovedrollen.

“Sonic the Hedgehog 2” får premiere den 31. marts.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: