Tilbage i 1990’erne var Garth Ennis manden bag kulttegneserien “Preacher”. Nu er han medskaber af en serie-filmatisering fra AMC med samme titel. Første trailer er ude nu!

Se også: Skuespillerne til Seth Rogens “Preacher”-serie er fundet

Det er “The Interview”-instruktøren Evan Goldberg, der står bag pilotafsnittet, der får premiere engang i 2016. Seth Rogen er sammen med tegneren af serien, Steve Dillon, også med på producentholdet omkring den nye, voldelige serie.

“Preacher” blev udgivet som tegneserie fra 1995 til 2000 og omhandlede Jesse Custer, en præst fra Texas, der sammen med sin kæreste og en irsk vampyr beslutter sig for at opsøge Gud, efter at Custer er blevet besat af et væsen kaldet Genesis, som er et barn af kønsakten mellem en djævel og en engel.

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Moviemagic 7 år siden

Den ser ikke helt skidt ud! :)
Gravatar

#2 Mads47 7 år siden

Ved intet om denne karakter, ud over han er fra DC. Mindre det meget om Hellblazer/constatine?
Gravatar

#3 sluppermand 7 år siden

#2

Ja, vi er lidt henne i Hellblazer, genre-mæssigt. Dæmoner, engle og al det gøgl. Forskellen er at hvor Hellblazer er en slags noir, er Preacher mere en slags western. Har ikke læst så meget Hellblazer, men mit indtryk er også at Preacher er en hel del mere "hedensk" ;-)
Gravatar

#4 Mads47 7 år siden

#2 Mange tak, så skal jeg da i gang med denne serie også :)...var rigtig glad for Constatine tv-serien. Ærgerligt at den blev cancelled.
Gravatar

#5 Silver666 7 år siden

Ligner mere Banshee.
Præst istedet for Sheriff
Gravatar

#6 sluppermand 7 år siden

Castet virker solidt, selvom hardcore Preacher fans nok vil brokke sig en del over nogle af de valg, der er truffet. Tonen virker passende mørk, men jeg håber virkelig at historien ikke tager sig selv for alvorligt. Tegneseriens styrke ligger, efter min mening, hos de absurde karakterer og den makabre humor. Men det er en ret kort trailer, så vi kan stadig nå at blive overrasket.

Må også indrømme at jeg håbet på et lidt andet "look". Traileren ser næsten for pæn ud i forhold til tegneserien. Havde håbet på en lidt mere støvet og grynet billedside. Oh well, håber stadig vi har en masse gode ting i vente.

Skriv ny kommentar: