Sony Pictures har udsendt det første tv-spot til den kommende James Bond-film “Quantum of Solace”, der vil kunne opleves i danske biografer 7. november. Klippet kan ses ved at klikke på nyhedsoverskriften.

I “Quantum of Solace” er 007 fast besluttet på at forstå, hvorfor Vesper bedrog ham og finde frem til sandheden. Forhøret af Mr. White afslører en organisation, der er langt mere kompleks, end nogen havde forestillet sig. Missionen bringer 007 til Østrig, Italien, Sydamerika og Haiti, hvor han møder den smukke, men farlige Camille. Hun leder Bond til Dominic Greene, en nådesløs forretningsmand.

Bond opdager en sammensværgelse mellem Greene og generalen Medrano, der lever i eksil og udnytter sine kontakter i CIA for at gennemtrumfe sin plan om at overtage kontrollen over en af verdens vigtigste naturressourcer. I et minefelt af forræderi, mord og bedrag må Bond hele tiden være et skridt foran CIA, terroristerne og selv M for at afsløre Greenes udspekulerede plan og sætte en stopper for organisationen.

Filmen instrueres af Marc Forster, der tidligere har stået bag film som “Stranger than Fiction”, “Finding Neverland” og “Drageløberen”.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 MOVIE1000 15 år siden

jeg kan ikke afspille den der står Video not found
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#2 chandler75 15 år siden

Den skulle virke igen nu.
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#3 icetea 15 år siden

Nej hvor jeg dog glæder mig!!! :P

Skriv ny kommentar: