I denne uge forløber CinemaCon 2023: En årlig begivenhed, hvor fans og filmstudier sidder side om side for at opleve de næste store filmnyheder. For DC-fans var der især en iøjefaldende melding.

Ved CinemaCon i Las Vegas i går fandt verdenspremieren på den seneste trailer til DC Studios’ “The Flash” sted. Traileren udkom med mere indhold, mere historie og lod seerne med flere forventninger til opstarten for det kommende DCU. Multiverser fik vi kun en lille bid af i den foregående trailer, men her er fuld eksponering på indholdet. Efter Barry Allens (Ezra Miller) traumatiske oplevelse med mordet på sin mor, rejser han til en alternativ verden, hvor hun ikke er myrdet.

Hvad han ikke var klar over, at der findes nogen superhelte i den verden, han er rejst ind i. I forsøget på at stoppe General Zod (En tilbagevendende Michael Shannon fra “Man of Steel”) fra at destruere verdenen samarbejder han med en anden version af ‘The Flash’ og den indespærrede ‘Supergirl’ (Sasha Calle). Ved premieren roste instruktøren Andy Muschietti Millers præstation.

Traileren bruger også meget tid på at præsentere en ny version af de klassiske Bat Cave. Siden både Ben Afflecks og Michael Keatons version af den kappeklædte hævner vender tilbage i “The Flash”, er der ikke kun tale om en cameo. I stedet kommer “The Flash” til at dvæle ved Batman og hans tragedie. Om det anvendes som oplæg til det kommende DCU, er uvidst. Dog er det ikke uvæsentligt at overveje, hvad DC har i tankerne.

“The Flash” får premiere i danske biografer den 14. juni 2023.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: