Først var det TP Music, siden Blockbuster og så Stereo Studio. Alle lukkede de på grund af stor konkurrence og manglende indtjening. Nu er det så Fona, der er i store problemer, hvilket tvinger virksomheden til en såkaldt rekonstruktion.

Se også: Stereo Studio lukker

Fona var ellers en af de sidste fysiske butikker, der var udstyret med et bredt udvalg af film og serier til hjemmebiografen. Nu har ledelsen hos Fona så besluttet at indlede en rekonstruktion af selskabet ved Sø- og Handelsretten i København, der skal forsøge at redde de sunde dele af den insolvente virksomhed.

”En rekonstruktion af virksomheden er desværre uundgåelig. Løsningen for Fona kan være en ny, stærk partner eller ejer, der kan tilføre virksomheden kapital og dermed sikre, at den kan føres videre i et stærkt setup,” udtaler Fona ifølge Finans.

I første omgang betyder situationen intet for kunderne. Fonas butikker har stadig åbent, og reparationer og returneringer bliver udført som normalt.

Tror du, at salget af fysisk film har en fremtid?

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.Vis kommentarer (44)
Gravatar

#41 cain 6 år siden

Yderligere info omkring grundene til det hele, mest spekulation

http://www.bt.dk/erhverv/ekspert-derfor-er-fona-en...
Gravatar

#42 kblood 6 år siden

Virker da lidt som en selvfølge at digitale online medier gør fysiske mindre populære. Tror ikke de udryddes, for LPer findes endnu. Men de sidste mange DVDer og bluerays har jeg slet ikke fået set. De er ofte kommet på en af de online streaming services først.

Ligesom der var en debat om TV pakker og streaming tjenester. Selvfølgelig er det fremtiden selv at kunne vælge hvad man vil se og hvornår. Og så uden reklamer i mens man ser det.

Men nogen folk virker til at have svært ved at indse at streaming og andre digitale måder at se film, serier og høre musik på er ved at vinde igennem. I 1999 undrede jeg mig over at man ville have 200 kr. for en CD når man kunne få det som MP3. Tog vidst næsten 10 år før markedet blev tvunget til at indse at kunden altid har ret.
Gravatar

#43 raylewis 6 år siden

det er ååårevis siden jeg har købt noget i de omtalte butikker
Gravatar

#44 Sklertic 6 år siden

Kan ikke huske hvornår jeg sidst har handlet i FONA. Udviklingen siger, at vi dropper de fysiske medier, så er der ikke så meget at gøre ved det. Eller bruger netshops til at købe dvd'er osv. Det er også som regel billigere ;)

Skriv ny kommentar: