Han havde egentlig sin storhedstid i 1990’erne i film som “Forrest Gump”, “Apollo 13” og “Saving Private Ryan”. Alligevel elsker amerikanerne stadig Tom Hanks over alle andre skuespillere.

Se også: Anmeldelsen af “Spionernes bro”

Det viser en meningsmåling foretaget af The Harris Poll, der hvert år spørger et repræsentativt udsnit af amerikanerne om deres foretrukne skuespiller. Her har Hanks tidligere ligget nr. 1 hele fire gange (2002, 2004, 2005 og 2013), og nu topper han så listen for en femte gang.

Det gør han foran Johnny Depp, Denzel Washington og ingen ringere end John Wayne, der ellers døde tilbage i 1979. Første kvinde på listen som nr. 6 er Sandra Bullock.

De top 10 mest populære skuespillere i USA kan du se her:

1. Tom Hanks
2. Johnny Depp
3. Denzel Washington
4. John Wayne
5. Harrison Ford
6. Sandra Bullock
7. Jennifer Lawrence
8. Clint Eastwood
9. Brad Pitt
9. Julia Roberts

Tom Hanks har i sin karriere vundet to Oscars for hovedrollerne i “Philadelphia” og “Forrest Gump”. Han er for tiden aktuel i spion-dramaet “Spionernes bro”.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Therewillbeblod 6 år siden

Popularitet og kvali er jo ikke altid det samme...men der er da en del på den liste, som jeg ser op til - som fantastiske skuespillere.

Hanks, Eastwood og Depp - er da også på min liste, men Bullock?!
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#2 Alex- 6 år siden

Enig i listen, men jeg sætter sgu også spørgsmålstegn ved Sandra Bullock! Hun har ikke rigtig lavet noget siden Gravity? Men ja okay John Wayne har vidst heller ikke lavet så meget på det sidste.. ;-)
Gravatar

#3 KEiZ 6 år siden

han er bare "bredere" i sin type end nogle af konkurrenterne.
Tror det er samme årsag til at Sandra B er på listen, hun støder ikke nogen, eller spiller sjældent usymatisk.
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?
Gravatar

#4 Geekalot 6 år siden

#3 men hun er altså ikke i samme klasse som de andre der er nævnt :) Hun er skam en udemærket skuespiller, men de andre er i en helt anden klasse en hende :)
Gravatar

#5 Nagash 6 år siden

Mon ikke også Hanks personlige opførsel, når han møder fans har noget at sige? Ikke at de andre på listen har et dårligt ry. Tvært imod faktisk. Men Hanks har bare et ry for, at være ultra flink og tålmodig overfor fans og siger stort set aldrig nej til autografer eller håndtryk, uanset hvor meget det så forstyrrer hans private tid med venner og familie.
Gravatar

#6 Nicki52 6 år siden

Scorpion (2) skrev:
Enig i listen, men jeg sætter sgu også spørgsmålstegn ved Sandra Bullock! Hun har ikke rigtig lavet noget siden Gravity? Men ja okay John Wayne har vidst heller ikke lavet så meget på det sidste.. ;-)

Hun lagde stemme til skurken i Minions og lavede filmen "Our Brand Is Crisis" sidste år. Den får dog ikke god kritik.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"

Skriv ny kommentar: