Paul Giamatti spiller seismolog i jordskælvsfilmen “San Andreas”. Men havde han været en rigtig forsker, så ville han have peget på mindst fire ting, der ikke er realistiske ved “San Andreas”. Det peger en forsker fra virkeligheden på.

Se også: Anmelderne er enige: “San Andreas” er katastrofal

Til The Wrap peger seismologen Thomas Jordan på fire ting, som sker i “San Andreas”, men som aldrig ville ske i virkeligheden.

1. I “San Andreas” åbner jorden sig med store flænger, men i virkeligheden så holder jordskælv jorden samlet.

2. Filmens tsunami er på højde med San Franciscos højeste skyskrabere. Mindst fem gange højere end et jordskælv ville kunne forårsage.

3. Forskeren i filmen registrerer jordskælv på Richterskalen på over 9, imens virkeligheden på de kanter aldrig har været over 8.

4. I “San Andreas” braser bygningerne sammen så let som ingenting. I virkeligheden ville bygningerne kunne klare meget mere, de fleste ville blive stående ovenpå sådan et jordskælv.

Du kan se “San Andreas” i de danske biografer nu.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 stokkeprygl 8 år siden

Hint til forskeren; Det er en film!! Og hovedrollen Tilhører The rock.
Gravatar

#2 Geekalot 8 år siden

Det kom da som en kæmpe overraskelse ......
Gravatar

#3 cain 8 år siden

Så manuskriptet er ikke tilblevet under kaffepauserne ved LHC?

http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20140430204252/...
Gravatar

#4 zamm- 8 år siden

Ej, nu troede jeg lige...
Yo, homie. Is that my briefcase?
Gravatar

#5 Star Trek fever 8 år siden

Godt vi har forskere. Synes også at 2010 virkede en kende urealistisk
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#6 De4_Kia 8 år siden

Tak for spoilers Filmz.dk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gravatar

#7 kstm 8 år siden

So what, de fleste katastrofe film er overdrevet og urealistiske, tænk bare på:
2012, Armageddon, Deep Impact, The Day After Tomorrow, The Core, Sharknado (som nu nærmest er blevet kult) + mange mange andre, sådan har det jo altid været, kritikerne og anmelderne har altid været negative, utilfredse og total nederen, for hvis det er en fransk film som foregår på Island hvor de taler arabisk med kinesiske skuespiller og indiske undertekster så er de totalt liderlige og vilde i varmen og gir den topkarakter og masser af oscars og mange andre fede priser, MEN hvis det er en film som vi almindelige, dødelige og hjernedøde biografgængere synes er skide underholdende og sjov, hvor vi bare kan sidde i mørket og slå et par timer ihjel fra vores grå og triste hverdag, også selvom vi godt ved at den er overdreven urealistisk, så får den bare fingeren, sådan har det altid været og sådan vil det helt sikkert også være om 100 år, anmelderne har altid vidst hvad der er bedst for os små og dumme mennesker.
Gravatar

#8 De4_Kia 8 år siden

#7 Enig i alt hvad du siger :)
Er spændt på at se anmeldelserne til Star Wars the Force Awakens. Den får sikkert også dårlige anmeldelser, med begrundelsen om at den er urealistisk.
Gravatar

#9 Geekalot 8 år siden

Nu er jeg dog ikke en af dem der gider se de der franske indisk bla bla remse du fik fyret af der, er dog tit sådan der er :/. Men San Andreas holder jeg mig nu også væk fra til den kommer på Netflix og passer ind i en tømmermands søndag.
Gravatar

#10 Jack Slater 8 år siden

Jeg er sikker på, at punkt 1 til og med 4, er filmens aller aller mindste problemer!!!

Skriv ny kommentar: