“3:10 to Yuma” bevæger sig inden for traditionens rammer af den westerngenre, som filmen åbenlyst er et udspring af. Men trods en forudsigelig udvikling og arketypiske vendinger fornemmes instruktøren James Mangolds fascination af en af filmhistoriens mest produktive stilarter. Skuespilpræstationerne imponerer og atmosfæren er genkendelig, men der savnes fornyelse, og så er det ikke til at komme uden om filmens lidt for løse ender og indledningsvis lidt for fraværende dynamik.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 akerman 14 år siden

Det kan godt være plottet er stereotypt - men det er en gennemført film, helt ud i kanterne. Lidt en parallel til The Notebook.

4/5
Gravatar

#2 filmz-Bruce 14 år siden

Et i særklasse godt western remake, lige efter genrens foreskrifter. Helte og skurke er arketyper og så alligevel ikke helt, for med Russel og Bale i front, evner Weingold at få langt mere tyngde i hovedrollerne end originalen.

Hvis 3:10 To Yuma blot var en western, som skulle overstås i pausen før Batman og American Gangster, er det mislykket totalt. Der er effektiv, sprudlende underholdning til tonerne af et knaldhårdt soundtrack, som holder til mange gensyn.

9/10
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#3 elwood 14 år siden

gi-jones udtrykte det ret godt da han havde set den.

Hvis jeg var en kvinde, ville jeg gifte mig med Russel Crowe

tror det var nogenlunde det han sagde.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#4 Petrescu 14 år siden

Jeg missede desværre denne film i biografen, men jeg skal klart se den på dvd. Christian Bale har talentet til at blive en af de helt store skuespillere.
Gravatar

#5 Ash 14 år siden

Det er en fremragende western! Et gennemført prærieeventyr!
Skuespillet er på et rigtig højt niveau, hvor Crowe, Bale og Fonda gør det fremragende. Alligevel bliver de ofte overskygget af Ben Foster, der i sin rolle som Charlie Prince, Ben Wade's højre hånd, simpelthen stjæler de scener han er med i... Han er et lysende talent, som jeg håber at se MEGET mere til i fremtiden!
Gravatar

#6 Hive 14 år siden

Generelt fed film hvis utroværdige slutning dog ødelægger en del af helhedsindtrykket. Skuespillet, kulisserne og dynamikken gør filmen klart seværdig.
Gravatar

#7 elwood 14 år siden

#5 Enig, det her lyder måske forkert beskrevet, men der var noget klam maniquiin dukke over ham, nærmest som om han var hel glinsene, og så hans næse.

Man vidste bare han var ond fra første scene af.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#8 filmz-Is 14 år siden

3:10 to Yuma er den bedste western siden Clint Eastwoods fabelagtige mesterværk Unforgiven.
Crowe og Bale spiller som altid herligt, men de bliver overskygget af den unge Ben Foster, der leverede en pragt præstation i denne rigtig gode western.

5/6
Gravatar

#9 filmz-Kadann 14 år siden

Jeg er også ret imponeret over denne western og er helt enig i, at det er den bedste western siden "Unforgiven".

5/6 herfra også.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#10 filmz-Scarface 14 år siden

Bale er altid hæderlig.
Oasis' nye album "Dig Out Your Soul" ude i oktober 2008

Skriv ny kommentar: