Ser man overordnet på det har vi at gøre med en udgivelse der på den tekniske side er ganske acceptabel. Filmen er mildt sagt ringe, så der er ikke meget at komme efter, med mindre man er virkelig fan af genren.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 lagoni 19 år siden

Det lyder ikke så godt. Det er ikke en genre jeg kender meget til, men syntes ellers at handlingen i Cain Fever lød rimelig og jeg havde overvejet at erhverve mig den. Men den ide tror jeg bare jeg dropper...
- Women remember, Steve. It's like they've got minds of their own.
Gravatar

#2 Skobbolop 19 år siden

hmm.. jeg skal da helt sikkert leje den for de 4 grunde.. :D
________________________
"I AM MAKING A BIRDHOUSE!"
Gravatar

#3 trekster 19 år siden

Ja, lad endelig være med at erhverve dig den. Det er ganske enkelt spild af penge! :)

Jeg så filmen samme aften som Aza, lige efter vi var kommet hjem fra biffen hvor vi havde set "Hell Boy". Efter sådan en gang makværk, troede jeg vitterligt ikke at det var muligt at få endnu en dårlig filmoplevelse samme aften. Jeg tog grueligt fejl, for "Cabin Fever" er ganske enkelt en af de dårligste film jeg nogen sinde har set, til dato!

Problemet er hovedsageligt, som Aza nævner i sin anmeldelse, at samtlige personer i filmen er usandsynligt naive og direkte tåbelige. Skuespillerne levere heller ikke nogen synderlig god præstation og så tager filmen sig selv alt for seriøs, hvilket paradoksalt nok ender med at den bliver direkte komisk. I starten sidder man blot og ryster samt tager sig til hovedet, når personerne gang på gang gør noget dumt. Men til sidst, efter at alle personer har dummet sig mindst 10 gange hver, griner man bare af selve filmen.

Det er ganske enkelt en forfærdelig film. :)
"Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man"
Gravatar

#4 filmz-~The DUCK~ 19 år siden

Den værste film jeg nogensinde har set, eller den er måske lidt bedre end Supergirl!
"One of god's own prototypes, too weird to live and too rare to die."
Gravatar

#5 PredatorX 19 år siden

Endelig nogle der hader denne film!! Jeg så den for et års tid siden nu, og den er bare SÅ ringe! Sjovt nok har den fået gode anmeldelser i både "Total film" og "Empire", hvilket jeg simpelthen ikke har kunne fatte en skid af. Personerne/karaktererne er virkeligt annoying ud over alle grænser, og stort set alle deres handlinger er komplet ulogiske. Specielt slutningen smadrer alt! Anti klimax må være ordet her.
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#6 El vez 19 år siden

Den er ganske enkelt forfærdelig. Aza rammer hovedet på sømmet i de eneste fire grunde til at se den, for der er absolut intet andet at komme efter.

#1 Good call :)
"I wonder if a little rum could get this back on its feet."
Gravatar

#7 azathoth 19 år siden

#2, #6: Jeg undskylder hermed for at medvirke til pornoficeringen af internettet og samfundets syn på kvinder som sexobjekter! Shame on me!! ;)
This is not the signature you're looking for. You can go about your business. Move along!
Gravatar

#8 armadillo 19 år siden

#7 - synes din indgangsvinkel med de fire grunde var suverænt og forfriskende - bedre en blot svine filmen til på traditionel vis ;)
Gravatar

#9 filmz-Bluhm 19 år siden

Jeg synes Cabin Fever er en glimrende film. Jeg er dog også meget doven, så du kan læse hvorfor HER.
Gravatar

#10 filmz-sanjo 19 år siden

Sindsyg dårlig film. Kunne ikke klare at se slutningen, af kedsomhed.
"If there is no struggle, there is no progress"

Skriv ny kommentar: