Det hele er mere afrundet og afbalanceret end hos “Batman v Superman”. Men også mindre farligt. Mindre ambitiøst. Og når man ikke drømmer stort, så bliver det heller ikke uforglemmeligt. Eller katastrofalt. Men middelmådigt midt imellem. Der er ikke én scene, jeg tager med mig fra “Civil War”. Det er driftsikkert mere af det samme med en lovning om, at alle de mange i kulørte dragter snart vender tilbage igen.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#31 Geekalot 7 år siden

Som jeg skrev før, virker til DC laver deres fælles film først. Derefter deres egne film, hvor de nok bliver forklaret i, lidt den omvendte verden.
Wonder Woman http://www.imdb.com/title/tt0451279/?ref_=nv_sr_1. 2017
Aquaman http://www.imdb.com/title/tt1477834/?ref_=nm_flmg_... 2018
The Flash http://www.imdb.com/title/tt0439572/?ref_=nm_flmg_... 2018
Cyborg http://www.imdb.com/title/tt4123436/?ref_=nm_flmg_... 2020
Batman "reboot" http://www.imdb.com/title/tt1877830/?ref_=nm_flmg_... 20??
Justice League 1 http://www.imdb.com/title/tt0974015/?ref_=nm_flmg_... 2017
Justice League 2 http://www.imdb.com/title/tt4121026/?ref_=nm_flmg_... 2019
Suicide squad http://www.imdb.com/title/tt1386697/?ref_=nv_sr_1 2016
Denne Batman vi har her er vel en blanding af Mark Millar´s Batman og den originale tegneserie Batman, altså en der ikke er bleg for at dræbe.
Havde selv 3 problemer med Man of Steel og Batman vs Superman, men ikke nok til jeg ikke kan lide den.
1. Jesse Eisenberg spillede ikke rollen som Lex Luthor, virkede til han havde gået til audition til rollen som Joker. Lex Luthor er ikke som Jesse spiller den.
2. Man vælger at ødelægge den bedste historie der er med Supermand, nemlig The death of Superman, da man laver Doomsday´s historie om. Death of Superman fortsætter hvis i 7-8 tegneserie hæfter, som nok er de bedste der er lavet.
3. Supermand dræber ikke.

Marvel´s helte kan jeg ikke rigtig snakke med om de bliver forklaret godt nok, da jeg aldrig rigtig har læst tegneserierne med nogle af dem, men syntes det halter lidt med nogle af dem, nok dem Marvel selv ikke syntes der er vigtigst af dem, syntes jeg man kan se de ikke har brugt energi nok på at forklare.

Begge universer er ret så fede bare på hver deres måde, bare vigtig man er klar over de er vidt forskellige :)
Gravatar

#32 kblood 7 år siden

Tja, det virker godt nok til at være med vilje at DC har gjort det som de har. Batman vs Superman ligger vidst også en hel del op til at det skal være lidt et mysterie hvad der egentlig foregår. Har læst at der er en del teorier. Måske at nogen har prøvet at stoppe Justice League fra at ske, før de skete. Hvis det er rigtigt, kunne det sikkert blive en rigtig spændende historie. Jeg elsker når man bruger tidsrejse, men må indrømme at nogle af DC serierne godt nok ser ud til at have svært ved at være konsistente. De virker til at bruge tidsrejse som det passer dem, uanset om det passer med hvordan det ellers har fungeret. Selvom jeg virkelig godt kan lide the Flash serien, så synes jeg at den måder de bruger tidsrejse i den er lidt for underlig og modsiger sig selv flere gange. Det vigtigste er da alligevel at historien er god, og det er den så.

Har vidst kun oplevet 1 tidsrejse serie som rent faktisk fik det gjort på en måde som gav mening. Det var Continuum. Det var så også hele seriens omdrejningspunkt.
Gravatar

#33 kblood 7 år siden

Og ja, i den første Batman film slog han da godt nok Jokeren ihjel uden det var et uheld. Huskede det ellers som en af de scener hvor helten prøver at redde ham, men at det så var Jokeren der valgte at han ville falde, men der huskede jeg da godt nok forkert. Batman manglede så heller ikke gode grunde til at slå ham ihjel.

Skriv ny kommentar: