“The Departed” er teknisk godt håndværk i ordets bedste forstand, komplet med et sønderlemmende groovy soundtrack, og historien får sin egen identitet, uden at afvige skelsættende fra sit forlæg. Den asiatiske “Infernal Affairs” er måske nok mere forstemmende, underspillet og modig i sin egen ret, men denne amerikanske ensemble-tour de force har umiskendeligt Scorseses navn skrevet i blodbogstaver henover sig. “The Departed” leverer varen i en grad, som ikke er set fra instruktørens hånd siden “Goodfellas”. Amen!

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#21 jessup 17 år siden

Skal se den om 4 timer - jeg glæder mig som et lille barn.
This is just until June
Gravatar

#22 chuck 17 år siden

#21 Du mener vel om 2 minutter? :)
How far does a girl have to go to untangle her tingle? Deep Throat (1972)
Gravatar

#23 jessup 17 år siden

4/6 herfra - men generelt en skuffelse. Scorsese kan ikke tøjle Jack - Jack is back er ikke her et ubetinget positivt udsagn. Det er nærmest blasfemi at gøre opmærksom på huller i plottet da det kun er aktuelt når alt andet fejler og i en Scorsese film gælder dette dobbelt - derfor vil jeg undlade at tale videre om udnødvendige kuverter. Massere af grin, gode svulstige dialoger og skuespillerpræstationer men den er lidt løs i kødet og klipningen er trættende. Di caprio er fin men jeg synes til forskel fra andre at Damon klare det bedre selvom hans barndom i den katolske kirke og opgøret med "fader Jack" ikke hører til den mest subtile slags men det er måske heller ikke rettiget at pointere i en meget fedladen film.

Scorsese kan klare det meget bedre endnu og det er skuffende at The Departet blev "hans film med Jack" - bedre end meget Scorsese har lavet men ikke godt nok.

This is just until June
Gravatar

#24 blahblah 17 år siden

Rigtig fed, god underholdning, nogle af de mest realistiske karakterer jeg længe har set. Det var rent faktisk mennesker i denne film, og de opførte sig sådan.

Hvilke plothuller var der?
Gravatar

#25 jessup 17 år siden

Vi taler ikke om plothuller:) Det kan godt være at jeg på min gamle dage ikke forstår nymodens teknologi men hvordan kunne Di Caprio optage Jacks og Damons samtale i porno biografen? I al fald uanset forklaring så er det ikke de store problemer det giver mig.
This is just until June
Gravatar

#26 anders the gamer 17 år siden

#25 Det kunne han fordi:

At det ikke var Di Caprio der optog samtalen, men Jack selv. Di Caprio fortæller jo Damon på taget til sidst at Jack optog mange af sine samtaler. Di Caprio fik dette at vide af Jacks advokat, som gik til Di Caprio da Jack døde. Jack optog sine samtaler, nok pga. at han gav FBI informationer.


Håber det er svar på dit spørgsmål.

Jeg var selv inde og se den i går - og jeg mener det var en rigtig god film med gode præstationer over hele linjen. Jeg var dog ikke så meget grebet af spændingen i filmen (nok fordi jeg vidste hvad den endte med, da jeg har set Infernal Affairs). Men da det altid rart at se en historie man kender på en anden måde, og så endda så veludført giver jeg The Departed 5/6.
Balian of Ibelin: What is Jerusalem worth?
Saladin: Nothing....Everything!
-Kingdom of Heaven
Gravatar

#27 chuck 17 år siden

#25 Husk spoilermarkering!
How far does a girl have to go to untangle her tingle? Deep Throat (1972)
Gravatar

#28 filmz-Is 17 år siden

Fantasktisk film. Bedste Martin Scorsese film.. Giver den 6/6
Og Leonardo spillede fremragende.
Gravatar

#29 filmz-Scarface 17 år siden

Nok årets film.
Oasis' nye album "Dig Out Your Soul" ude i oktober 2008
Gravatar

#30 Yoda 17 år siden

Glæder mig vildt til denne film. Super cast, super instruktør!
Steven Spielberg: "Every time I go to a movie, it's magic, no matter what the movie's about."

Skriv ny kommentar: