“Die Hard 4.0” adskiller sig fra sine forgængere på flere forskellige punkter. De arealer, de bevæger sig på, er langt større, end det har været tilfældet i de andre film. Samtidig er McClane ikke i nær så mange nærkampe, hvilket betyder, at han ikke er helt så voldelig og blodig som i de tidligere film. “Die Hard 4.0” får aldrig rigtig en ud på kanten af biografsædet af bar spænding. Filmen er dog stadig en virkelig underholdende actionfilm, der dog aldrig når op på siden af de andre film i serien.

Yippee-ki-yay, motherfucker! – “Die Hard” tema

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#31 moulder666 16 år siden

#30 Chill, Winston! Man skal passe på med at blande koffeinpiller og Red Bull! :P

Anyways, Jeg synes det var en genial film! Kun to scener jeg lige syntes var for meget
scenen med flyet til sidst og den der "du er en helt-scene" midt i


Derudover var det første gang i mange år, at jeg har set en film, der bare var god gedigen action hvor det hele bare fungerede. Og selvom jeg stadig ikke kan se Olyphant som Hitman, har jeg da fået en del respekt for ham efter den her - han var genialt menneskelig og ironisk.

5/6 og two thumbs up til en 5'er herfra.
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#32 nygaardpetersen 16 år siden

Jeg blev virkelig positivt overrasket. Synes filmen er rigtig fed, kommer selvfølgelig ikke op på den første Die Hard, men det er en værdig film i serien. Udover den vilde action kunne man sagtens fornemme Die Hard stilen. soundtracket bar også præg af Die Hard (hvis det egentligt ikke var det samme). Havde virkelig frygtet Justin Long, men synes faktisk han gjorde det ret godt. 4/5 herfra!
Gravatar

#33 enfilmnørd 16 år siden

Omsider kom jeg ind og se den, og jeg var ikke skuffet. Jeg var ikke hlet sikker på, hvad jeg skulle forvente, men regnede med et actionbrag, og det var hvad jge fik. Selvfølgelig er nogle af scenerne til sidst lidt for meget(næsten ud i det diciderede irreterende), men det ER jo en Die Hard film. Nogle af de ting der overraskede mig var ham computerknægten, sad virkelig i starten, og troede han ville ødelægge filmen, men det gik jo godt.
Man kan altid argumenterer om McClans datter var relevant af havde med, eller om den ikke visse steder er lidt tynd; men Det er jo klassiske Die Hard elementer. Nej 1'teren og 2eren var bedre, men denne gør det godt.
"Guuump! Whats your sole purpose in this army?"
"To do whatever you tell me drill sergeant!"
"God dammit, Gump! You a god damn genius.
Gravatar

#34 filmz-jeangrey55 16 år siden

ritig god super god
Gravatar

#35 filmz-Bruce 16 år siden

Andet gensyn. Må sige, jeg holder endnu mere af Olyphants skurketype lige nu. Klart anderledes end de tidligere, men ikke uden intelligens, humor og meget Bullock'sk i sin stil. Og så vinder filmen så meget på sin action, at jeg er villig til at slække på mine indvendinger mod "hullet som en si" plottet.

Jeg kan simpelthen ikke huske, hvornår jeg har set mere involverende action og udført på en måde, så jeg nærmest "er der". I Pirates 3 er følelse af CGI, den visuelle storslåethed til trods, hele tiden nærværende. Lydmæssigt og intenst, kommer Bourne Supremacy nok nærmest, dog uden at kunne supplere med den æstetiske billedside. Lydsporet er topnotch.

Det er svært for en hvilken som helst 4'er at leve op til en succesfuld trilogi. Mange er parat til at skyde med skarpt ved tegn på den mindste afvigelse fra franchisens præmisser. At filmen kan generere så meget involverende respons fra publikum i de to timer filmen varer, er faktisk lidt af en bedrift af instruktøren Len Wiseman. Jeg er sikker på, at kritikken mod DH4 vil mildnes med tiden og den vil blive en god kunkurrent i drenge søndagsfilm genren, på højde med Die Hard, Where Eagles Dare og Casino Royal.

8/10

PS: Kommer der et unrated cut, så er der dømt hard-on!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#36 HonoDelLoce 16 år siden

#35

Hehe, lidt skræmmende at jeg skulle til at lave et indlæg magen til dit - igen :P

Jeg har selv været til gensyn med denne film i aften (så dejligt, når der er flere venner der inviterer en ind og se den ;) ), og den holder mindst lige så godt 2. gang.. Jeg vil egentlig ikke gå dybere ind i det, da Bruce mere eller mindre skriver det, jeg ville til at skrive :D
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#37 filmz-Bruce 16 år siden

#36 I hear that a lot ;) Men ja, vi kan vist godt blive enige :)
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#38 evermind 16 år siden

#36+37
You speak for the hive is what's the matter!! :)

Nå, men jeg håber på snart at få mulighed for at se den og derved gøre op med mig selv, hvorvidt jeg skal tilslutte mig den kollektive intelligens. :P
"nå jeg er i biffen så er der alt tid en der skal sparke i det sæd jeg sidder i"
Gravatar

#39 HonoDelLoce 16 år siden

#38

Come join us - you won't regret it ;)
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#40 filmz-Bruce 16 år siden

#38 Unleash your anger and join the dark side!!! :)
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140

Skriv ny kommentar: