Mange af de tidligere films fejl er dog stadig intakte, og ligesom den forrige film plages også “Eclipse” af at være for lang og at bruge alt for meget tid på snak. Sidstnævnte bliver ikke mindst trættende, eftersom vore hovedpersoner ikke lader til at have frygtelig meget at bidrage med andet end at gentage de samme fraser om og om igen. ”Jeg skal nok få dig,” ”Lad os vente lidt endnu,” ”Forvandl mig,” ”Nej, jeg vil ej” osv.

Alligevel formår “Eclipse” at være en ganske underholdende affære, som fortæller en mere vedkommende historie end de tidligere kapitler og endda har overskud til at pjatte lidt med sine egne konventioner. Til undertegnedes store overraskelse kunne der alligevel blæses lidt liv i de udøde.

Se også: Filmz TV: Bag om “Eclipse”.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 tiany 13 år siden

Er fuldstændig enig i anmeldelsen. Eclipse fungere væsentligt bedre end forgængerne og man kan sidde og være lidt trist over at David Slate ikke også er instruktør på de sidste film.

Skuespillerne virker meget mere tilpas i rollerne og jeg synes det er en fornøjelse at vi endelig får baggrunds historierne på andre af karakterene så filmen ikke alene skal bæres af de 3 hovedrolle indehavere.
Og klart filmene har dens mangler, for man har stadigvæk en trang til at ruske noget fornuft ind i trekløveret, der til tider opfører sig fuldstændigt tåbeligt.

Et par ligeledes passende citater fra andre anmeldelser (imo):

For the first time, a Twilight movie is actually entertaining despite its flaws not merely through laughter because of them.

Has its cheesecake and eats it, too. It's heavy on topless shots of barely legal Taylor Lautner, but now Pattinson grumbles, "Doesn't he own a shirt?"

The first Twilight film that works at all on its own, giving us better characters, tense action sequences, and a wry acknowledgement that, yes, this is maybe all a little bit silly.

Jeg undre mig dog over at flere danske anmeldere stadig finder filmen væsentlig dårligere end den første Twilight film - for hvis der er en film der er fyldt med dårligt skuespil, emo'er og alt for meget alvor, så er det da den første Twilight film.
Valar morghulis
Gravatar

#2 filmz-Bruce 13 år siden

Har lige forladt Imperial med en særdeles tilfreds lillepige, hvis smil på læberne ikke har været til at fjerne de sidste 30 minutter. Det var således en svært tilfreds Imperial sal med lystige pigestemmer på stønnens rand jeg forlod, ikke hørt magen siden mine velmagtsdage.

Ok, jeg oplevede ikke personligt samme klimakterie, men jeg er helt enig med Benway i, at det var et ganske vellykket kapitel med en god balance i spilletiden mellem teenage overvejelser og action og med et par selvironiske oneliners til at tage dampen af de nedre regioners overophedning.

Jeg hopper med på 4 tallet!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#3 Nicki52 13 år siden

Eclipse har kun fået 3.3 i gennemsnit på imdb. Twilight fik 5.7 i gennemsnit. Noget tyder på alle de kvindelig groupier ikke kunne lide treeren af en eller anden grund som jeg ser i morgen.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#4 filmz-Bruce 13 år siden

#3 Eller også kunne det skyldes, at 250% flere mandlige stemmer er afgivet til en pigefilm, med under halvdelen i karaktergennemsnit end pigerne har givet den.

Det kunne således også være den sygdom, som går under "knægte, som ikke kan tåle, at pigerne har deres egen film og som derfor gør alt i deres magt for at ødelægge fornøjelsen". Man kan kalde det en "omvendt The Dark Knight", hvor stemmer afgives før tid i bar fanboy kådhed.

EDIT: 1153 har givet et 10 tal, 1665 et 1 tal og så er der ca 400 stemmer til resten. Drenge OG pigestreger og desværre meget få stemmer, som er afgivet ud fra almen fornuft.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#5 The Insider 13 år siden

Ja, de stemmer kan vist ikke tages seriøst før en premieredato, hvor 90% har givet enten 10 (kan slet ikke blive bedre) eller 1 (kan slet ikke være værre). IMDb's ratingsystem i en nøddeskal!
War. War never changes.
Gravatar

#6 filmz-Bruce 13 år siden

You beat me to it :)
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#7 cyberzed 13 år siden

#4 Principielt set det vel også forkert at bruge gennemsnit istedet for medianen?
Toldberegneren: http://cyberzed.dk/told.html - I'm blogging this: http://cyberzed.dk/
Gravatar

#8 filmz-Bruce 13 år siden

#7 Hvis medianen er 1, så vil jeg nok istedet påføre tallene et kritisk øje og sige, at dette er en af de gange, hvor IMDB fejler stort. Ligeså snart børn eller voksne med børnefantasi får adgang til stemmeafgivning, så kan man glemme at få nogen form for brugelig statistik ud af det. Forhåbentlig er det Rottentomatoes og Metacritic mere troværdige som guideline.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#9 cyberzed 13 år siden

#8 Enig, det er mere at jeg synes oftere at medianen er noget værd, dog skal man altid være kritisk og kigge på hvilken masse deres er basis for statistikken.
Toldberegneren: http://cyberzed.dk/told.html - I'm blogging this: http://cyberzed.dk/
Gravatar

#10 Nicki52 13 år siden

#5
Eller når den kommer på dvd.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"

Skriv ny kommentar: