“The Expendables 2” er bedre end sin forgænger, men det siger bestemt heller ikke meget. Karaktererne er intetsigende, humoren er ineffektiv, og det er altså anstrengende at sidde i 100 minutter og se en film, som hele tiden forsøger at undskylde sig selv med, at den blot er en pastiche over fortidens fiaskoer, men som ikke når genrens mange mindeværdige 80’er-perler (“Rambo: First Blood”, “The Terminator”, “Predator”, “Die Hard” og så videre og så videre…) til sokkeholderne. Jeg vil anbefale, at man i stedet bruger sine penge på at købe den gamle Charlie Sheen-komedie “Hot Shots! 2”, som er en langt mere hæderlig parodi på actiongenrens milepæle.

Se også: Filmz TV: Eksklusivt “The Expendables 2”-interview med Dolph Lundgren.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#51 Kyllingebenet 11 år siden

Fisse (50) skrev:
Kyllingebenet Hvad sker der for alle de dårlige anmeldere ??


Hvor gammel er du, troll? :-)
Gravatar

#52 Richard Burton 11 år siden

Fisse (45) skrev:
Det jo ikke bare den ene anmeldelse det er mange film der bliver dårlig anmeldt. fx den første transformers film fik i ekstrabladet var det 2 eller 3 stjener fordi anmelderen sys den var meget urealistisk og det var nogle dårlige skuespillere. ja HVAD fanden havde han regenet med at den var autentisk. få uge efter anmeldte han en drama og ja den fik selvfølgelig 5 ud af 5 stjerner


Jeg har lige hørt fra anmelderen. Han siger

"I stand corrected sir! Superb argumentation!!!"

Dårligt skuespil er selvfølgelig et gode, blot man på forhånd regner med, at noget ER skidt! Kun når man regner med, at skuespil SKAL være godt ... og det ER skidt, skal man dømme filmen som skidt. Forventer man en forfærdelig gang lort og får det, må det være en 6 stjerners oplevelse.

Og ja! Siden han anmeldte et drama som 5/5, kan man med rette forudsætte at alle dramaer får et uberettiget 5/5. Det er godt nok groft!!!
Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!
Gravatar

#53 Richard Burton 11 år siden

Kyllingebenet (47) skrev:
... og hey, folkens, hvad sker der med alle de hjernedøde kommentarer?


Som man råber får man svar :)
Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!
Gravatar

#54 danish99 11 år siden

Undskyld men sikke en røvballe anmeldelse, da jeg var til forpremiere sad en fyldt sal og grinede og stort set de fleste var meget tilfredse, man skal heller ikke se denne film for historie men for underholdning, og der er den i topklasse.
King
Gravatar

#55 danish99 11 år siden

[quote=Lars.dk (37)]Når en anmelder skriver at filmens bedste skuespiller er
Liam Hemsworth
så virker det som om han har hang til film Ala Hunger Games og Twilight for der kan man da tale om talent løs skuespiller.

Filmz burde have sat en mand på som er fra samme generation som dem der er vokset op med disse action stjerner som filmen primært appellere til.

Jeg mener man sætter sku da heller ikke en mand til at vurdere sex and the city eller et barn til at anmelde porno film…[/
Helt enig.
King
Gravatar

#56 Batsy 11 år siden

Y u mad filmz bruger?

Hvorfor går i op i sådan en lille bagatel?

Jeg citere lige Bronson/Tom Hardy



Og nu vil jeg glæde mig til at sen her film med min far, hans ven :)!
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".



Gravatar

#57 Richard Burton 11 år siden

danish99 (54) skrev:
Undskyld men sikke en røvballe anmeldelse, da jeg var til forpremiere sad en fyldt sal og grinede og stort set de fleste var meget tilfredse, man skal heller ikke se denne film for historie men for underholdning, og der er den i topklasse.


Og tilhører man mindretallet, så må man ikke give udtryk for sin holdning som anmelder? Det at være anmelder skal altså være en tjans, hvor det altid er majoritetens mening, man giver udtryk for?

Wow! Hvilket herligt koncensuspræget samfund, hvor meningsdannerne til hver en tid, blot viderebringer Maren i Kærets mening.

Ekstra Ekstra ... READ ALL ABOUT IT:

Billedbladet: Maren i Kæret: Hvidsten Gruppen var en herlig film 6 tærter
Vi Unge: Belinda på 12: Twilight var federen 6 hjerter
Information: Pierre: Pisser på det borgerlige etablissement 6 hammer og segl
Politiken: Keld: Hesten fra Milano var en stemningsfyldt 3. arrondissementisk milieuronage 6 pastis
Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!
Gravatar

#58 doom WAD 11 år siden

Modig anmelder at lægge sig ud med både Den Fordømte, Bimbo, Arnie og Chuck Noise.
Gravatar

#59 doom WAD 11 år siden

Tarantrier (14) skrev:


Godt comeback! :-)
Gravatar

#60 The Insider 11 år siden

#37, jeg er med i redaktionen, jeg er opvokset med de her actionhelte, og jeg fandt "The Expendables 2" nøjagtig lige så hamrende ringe som Andreas. Det er noget volapyk at postulere, at film SKAL anmeldes af en helt bestemt aldersgruppe/et helt bestemt køn/yada yada yada...
War. War never changes.

Skriv ny kommentar: