Filmen har et overbud af rædsomme one-liners, og et meget skidt forceret romantisk side-plot. Skuespillerne giver stort set alle kedelig uinspirerede præstationer. Vi får ofte følelsen af at de står og læser op af manuskriptet. Jessica Alba som Sue Storm er ret stiv i det, og Chris Evans gentager som Johnny Storm stort set blot de samme replikker om og om igen: ”sejt”, ”for vildt”, ”jeg skrider” og den slags. Som den eneste formår Michael Chiklis som Ben Grimm i det mindste at tilføje en smule hjerte til sin rolle, der uheldigvis er så dårligt skrevet at det slår til som en skrædder i helvede. Værst er dog Ioan Gruffudds Reed Richards rolle. Ikke alene har han overhovedet ikke formatet eller udstrålingen til at bære en sådan hovedrollen. Rollen som holdets leder er også så dårligt udformet at han uundgåelig fremstår som en meget svag og utilstrækkelig leder.

Filmen mangler i katastrofal grad en eller anden form for interessant konflikt, hvilket får slutningen til at føles som et kolossalt anti-klimaks. Den er udsultet for enhver form for magi eller begejstring over sit eget emne. Når figurerne i så høj grad mangler engagement for deres egne liv, og er så uimponerede over deres egne evner, hvorfor i alverden skulle publikum så få det på deres vegne?

“Fantasic Four” er en usædvanlig skidt film. Det eneste den har at byde på er sine effekter der er ganske gode, men som det er svært at bliver duperet blot det mindste af, når man hele tiden bliver distraheret af den tåbelige historie og de lamme replikker.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#31 filmz-ZOPTIKEREN 18 år siden

#25 - vassago

Nu var det mest sarkasmen jeg hentydede til. Jeg synes ikke den fungerer det giver imho ikke et godt indtryk af anmeldelsen. Min edit var henvendt, på noget som allerede var skrevet en gang i forummet. Mht. en fordomsfuld anmelder, så mener jeg ikke det om tegneserien er relevant for anmeldelsen. Her skriver Benway at tegneserien er ringe (jeg er enig, hvilket jo for så vidt er ligegyldigt), hvilket ikke bør være der. En filmatisering giver vel en kunstnerisk frihed for instruktøren, og figurer osv. kan derfor ikke være som i tegneserien eller som anmelderen havde forestillet sig. At det så er til det dårligere i filmen, er lidt tyndt at bashe den med. Der kunne sikkert findes andre indgangsvinkler til at rive filmen rundt.
___

Mht. følgende anmelder kommentar må jeg stille mig undrende;
Det eneste den har at byde på er sine effekter der er ganske gode...
1/6 til Fantastic Four og 6/6 til Kong Fu Hustle som kun kan byde på,... - det samme... (Jeg er klar over det er en anden anmelder).
Gravatar

#32 filmz-Kadann 18 år siden

#31 -

Hvorfor bruge to anmeldelser af forskellige anmeldere som argument, når du selv påpeger at argumentet overhovedet ikke er holdbart?
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#33 Benway 18 år siden

#31

Jeg skriver ikke at tegneserien er ringe, og det synes jeg heller ikke den er. Nogle af de gamle historier er ihvertfald rigtig gode. Jeg er forså vidt ligeglad med om filmen ligner tegneserien eller ej. Det jeg undrer mig over er at man, når nu man har et ganske godt forlag, f.eks. mht. skurken, ikke formår at udnytte det bedre.

Som Kadann allerede har nævnt har jeg intet at gøre med "Kong Fu Hustle" anmeldelsen, men hvis du læser den pågældende anmeldelse tror jeg at det vil fremgå ret tydeligt at anmelderen mente at den havde noget mere at byde på end effekter.
"Here I was born, and there I died. It was only a moment for you; you took no notice."
Gravatar

#34 elwood 18 år siden

hmm gad vide om Dr. Doom får besøg af Heksene fra Warren Manor og bliver udslettet, after all han har jo en forb. til dem, og nej der gives ikke point til dem der kan ved hvad forb. er 8-)

sorry når man var arbejdsløs, så, så men det mærkeligste i tv.

ajj spøg til side, jeg glæder mig nu aligevel til at se den, selv om jeg nu gerne så at man viste hvor meget Ben han kæmper med at acceptere hvem han er blevet til, som jeg kan huske der blev brugt meget tid på i tegneserien hvertfald det jeg har læst, men noget siger mig at de mere vil gøre det hele komisk.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#35 filmz-ill 18 år siden

Jeg så filmen uden at forvente noget som helst, og blev positivt overasket. Den underholder, og det er sådan det eneste den gør. Traileren viser dog alle de special effects der er i hele filmen (irriterende).

Og i forhold til Land of the Dead er F4 1000 gange bedre.
.
Gravatar

#36 Spade_skuret 18 år siden

Jeg må sige at denne anmeldelse lige præcis udtrykker hvordan jeg troede filmen ville blive. Jeg agter ikke at se filmen før den engang udkommer på dvd, (hvis jeg altså overhovedet gider at leje den der) så først der kan jeg sige om jeg egentlig er enig, men lige meget hvad så er det en fed anmeldelse.
Jep
Gravatar

#37 Spanner 18 år siden

Man fornemmer en del sarkasme i anmeldelsen. Jeg kan ikke vente med at se den
"You fuhl no man can kil me die no ay not man" - Erlingur666
"Do not talk to me about pork when we have a crisis on my hands!!" - Producerem
Gravatar

#38 kasper0204 18 år siden

Sgu ikke mit (sikkert flere andres) problem at du ikke er til superheltefilm med sort humor osv. synes sgu det er en lam anmeldelse, filmene r da sjov og gode effekter, okay handling... tja... synes bare det er en film der godt kan du uden en ekstrem god handling osv.
Gravatar

#39 filmz-Kadann 18 år siden

#38 -

Jeg tror du skal lære hvad "sort humor" betyder en eller anden dag.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#40 filmz-vassago 18 år siden

Måske det er sort humor fra producentens side? For så er det altså en rimelig grov spøg.
"For me, the cinema is not a slice of life, but a piece of cake" - A. Hitchcock

Skriv ny kommentar: