Genindspilningen af “The Omen” er desværre ikke et tegn på nye vinde fra Hollywood, hvor kassetænkning stadig synes at være en styrende kraft, og originalitet kun er et tilfældigt biprodukt. Med kun nogle få kedelige forsøg på virkelig at gribe publikum ved struben rammer filmen ved siden af som skrækfilm og begår dermed den absolutte dødssynd indenfor sin genre: at være mere hyggelig end egentlig uhyggelig.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 pulse83 17 år siden

Øv. Havde håbet at den overraskede.
Excuse me, Flo!
Gravatar

#2 jesperhp 17 år siden

For pokker da - de remakes, de remakes..
Gravatar

#3 dolphinfriendly 17 år siden

Big surprise...hvem havde seriøst regnet med at den ville nå samme højder som den originale.

Gravatar

#4 pulse83 17 år siden

Excuse me, Flo!
Gravatar

#5 dolphinfriendly 17 år siden

#4 Hahahahaha!!! Kunne tilgengæld være lidt sjovt at have sit barn født den dato og navngive ham Søren Atan Jensen, Louis Cypher eller andet i den stil. :)

Gravatar

#6 zamm- 17 år siden

#4 Jeg forstår hende godt, det må da være skræmmende at tænke på!
Yo, homie. Is that my briefcase?
Gravatar

#7 caks 17 år siden

#4 hold kæft en dum sæk.

blev djævlens yngel født den 6/6-1906? i 1806? i 1706? i 1606?

nej, vel...

det minder om de dommedags profeter, der hver gang deres dato ikke holder 'opdager' at der er en fejl i beregningerne.

#8 17 år siden

Hvis det var djævlens søn hun bar, så ville hun vel ikke kunne forhindre, at han blev født på den dag, hvis det var forudbestemt. Og barnet bliver jo ikke djævlens søn af at blive født den 6/6-06; det er vel omvendt - hvis man endelig vælger at tro på den slags.
Gravatar

#10 filmz-yoshimura 17 år siden

Det er nu noget underligt noget med det tal (666). Meget tyder jo på, at der ikke er nogen egentlig forbindelse mellem Satan og 666, men at det snarere er opstået i forbindelse med kejser Nero under hans "oprydning" blandt de kristne og derfor af de kristne blev forbundet med djævlen selv. Men der er jo aldrig nogen, der har holdt sig tilbage fra at spinde guld på en misforståelse.
the buses that charged past so overflowing with passengers that from the outside they looked like they were making a rush delivery of spare limbs to some far-off war

Skriv ny kommentar: