“Pans labyrint” er en af årtiets mest opfindsomme og forbløffende film. Guillermo del Toro har igennem hele karrieren produceret visuelt og auditivt sprudlende spillefilm, men for første gang har han lavet en film, hvor historien er helt på højde med den sensationelle æstetik. AV-præsentationen på denne 2-disc udgivelse er god, og der en masse informativt ekstramateriale. Hvis du i stedet vælger at gå efter den magrere og billigere 1-disc udgivelse, så træk da ét enkelt point fra den endelige vurdering. Men uanset hvilken udgave, du helst ser stå hjemme på hylden, så bør du under alle omstændigheder investere i dette brillante mesterværk.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 filmz-Angel Eyes 16 år siden

Helt og aldelse enig! En magisk filmoplevelse, der bliver siddende i kroppen! Så smuk, så rørende og så fornemt eksekveret på alle leder og kanter :)

...men er del Toros kommentarspor virkelig ikke med på denne danske 2-disc udgivelse? Det er ellers rigtig godt og oplysende - ligesom det er en skam at man åbenbart går glip af The Guardians video-interview med instruktøren, som er guld værd!
Min dvd-samling: http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Nikolai%20Schulz
Gravatar

#2 The Insider 16 år siden

#1, jeps, begge dele er desværre fraværende på den danske udgivelse :-/
War. War never changes.
Gravatar

#3 filmz-10-bit 16 år siden

Må indrømme at jeg måske var en smule skuffet over filmen, men tror lige jeg skal se den en gang til.

Ellers synes jeg dog stadig den var god, og efter min mening skulle den have vundet for bedste udenlandske film (fald næsten i søvn i biografen til de andres liv)

Sad og så den her film med 2 venner som dog ikke var særlig positive overfor filmen, de fandt den urealistisk, fair nok tænkte jeg men nu var det jo også en eventyr film, synes bare det var sjovt det skulle komme fra 2 fyre der er sikre på at film som saw og hostel godt kunne ske i virkeligheden og at alt i Texas chainsaw massacre var taget fra virkligheden :P

men all in all 5/6 her fra, skal lige se den igen og se om den kan komme op på 6/6 hehe :D
Gravatar

#4 filmz-Angel Eyes 16 år siden

#2: Så er det jo godt at man købte reg. 1 versionen for længe siden ;)
Min dvd-samling: http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Nikolai%20Schulz
Gravatar

#5 The Insider 16 år siden

#4, hehe, ja - og den franske HD-DVD udgave, den koreanske 2-disc udgave og den engelske 2-disc udgave for mit vedkommende :-)
War. War never changes.
Gravatar

#6 MTK 16 år siden

Vil da lige tilslutte mig jubelkoret. Klart en af de bedste film i 2007 for mit vedkommende, var som hypnositeret fra start til slut.
Gravatar

#7 filmz-Kadann 16 år siden

#5 -

Den franske ligefrem? Den har ikke andet end franske tekster, vel?
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#8 filmz-sjqlund 16 år siden

Så den så sent som idag, og man kan jo kun være enig i at det er en god film.
Det er dejligt at se en lidt anderledes film i ny og næ, og man bliver på intet tidspunkt træt af den.
Gravatar

#9 The Insider 16 år siden

#7, nej, desværre... :-( Men det er det eneste sted p.t., hvor man kan få den i HD, og så har jeg jo efterhånden set den så mange gange (og har flere udgaver), så engelske underteskter er ikke et must. Sjovt nok er det engelske kommentarspor på skiven. Men den udkommer jo så godt nok i England til november. Så bliver man næsten nødt til at købe den igen :-)
War. War never changes.
Gravatar

#10 mar16 16 år siden

jeg tror jeg skal se den igen måske. syns bestemt der er film der overgår den med flere mil, og hele oplevelsen passer bedre til serie-format. det hele føles mere som en tv-serie. og spørgsmålet om hvilket er fantasi eller ej, blir aldrig tydligt nok, til man funderer over det.

Skriv ny kommentar: