Jeg befinder mig i lidt af et dilemma, her hvor jeg skal vurdere denne DVD. Jeg var øjensynlig en af de få, som ikke syntes, at “Pirates of the Caribbean” var en fænomenal eventyrfilm. Men der er her unægtelig tale om en særdeles gennemført og velproduceret DVD-udgivelse, som alle de mange, der nød “Pirates of the Caribbean” i biograferne, vil elske. Udgivelsen indeholder tonsvis af lækkert ekstramateriale, og AV præsentationen er særdeles imponerende, så sæt roligt alle sejlene til og køb DVD’en, hvis du er bare er en lille smule interesseret i filmen eller dens tilblivelse.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#61 McPeter 20 år siden

#60 - Hvordan vil du 'objektivt' / 'realistisk' synes at en film er skruet godt sammen, har en god historie og en flot skuespillerpræstation?! Det er jo ikke sådan at der findes én universel bedømmelse af dette?! Du kan jo ikke sige at en skuespiller leverer en præstation på 78%, den anden på 56% og så ta' gennemsnittet - eller dvs. jo det kan du godt, men det vil altid blive ud fra din helt egen skala for hvad der er nok til at give 100%...

Jeg har netop lige set filmen for første gang, og jeg synes at Johnny Depp leverede en fremragende og vanvittig morsom skuespillerpræstation, men de andre var altså ikke rigtig noget at råbe hurra for. Det er selvfølgelig måske også lidt svært for alle at levere en god præstation når en rilms replikker hovedsageligt består af kække one-liners og 'pirathumor'... :-)
Derudover synes jeg at filmen var flot nok lavet, men historien var lidt søgt: Først jagter vi en guldmønt, så finder vi den og bringer den tilbage til en ø.....men vi har ikke rigtigt vist alle vores effekter, så vi stjæler den lige igen, jager den igen, bringer den tilbage til øen og SÅ kan vi få vores kæmpe finale. For min skyld kunne de godt have undladt den ene runde af 'lad os finde guldmønten'... :-)

Jeg synes ikke Insider har gjort et dårligt stykke arbejde. Efter at have set filmen selv, må jeg indrømme at jeg faktisk er enig i de fleste af punkterne han nævner - for mig har den anmeldelse faktisk ramt meget godt plet... jeg syntes endda også at musikken var distraherende fordi den mindede mig meget om anden film-musik - ikke blot fra gladiator.
Havde godt nok læst hans anmeldelse før jeg så filmen, men blev da nødt til lige at kigge på varerne selv - det kunne jo være at jeg fandt den ligeså fantastisk som jeg har hørt mange fortælle om den.

Nogle ville måske sige at en 2/6-bedømmelse er lige hårdt nok, men når jeg tænker over det tror jeg aldrig det bliver en DVD jeg anskaffer mig (skal nok gi en øl den dag jeg gør!) :-) Skal dog nok se den igen en gang, men det bliver vidst ikke lige foreløbigt. Og når jeg tænker over det passer en 2/6-bedømmelse vel egentligt meget godt på det forhold til filmen.
Mit film site: http://www.filmtips.dk/
Gravatar

#62 MuManden 20 år siden

Nå, men det er da dejligt at vi har hver vores mening.
Men en ting jeg stadigvæk ikke forstår, det er hvorfor man gider at købe filmen og andmelde den, når man HAR se den i biffen og syntes den ikke var seværdig der???
Det er nok bare mit lille tykke grødhoved, der ikke kan forstå det. Kald mig bare DUM!!! :-)
http://profiles.us.playstation.com/playstation/psn/profiles/MuManden
Gravatar

#63 filmz-Kadann 20 år siden

#62 -

Mit gæt ville være, at ligesom bif-turene, så bliver DVD'erne givet gratis ud, eller måske endda udlånt til anmelderne.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#64 filmz-fRiDa 20 år siden

Jeg synes den var vildt god! og Johnny Depp... Hvad skal jeg sige, han er en super skuespiler!! Men den kunne godt have været lidt mere uhyggelig... Men jeg synes den er god som den er....
Gravatar

#65 Morbid 20 år siden

Bevares.. Johnny Depp er da en super skuespiller, men jeg synes ikke just, det er hans bedste rolle.

1.5 / 6 herfra (hvis man kan give det)
You need chaos in your soul to give birth to a dancing star.
Gravatar

#66 filmz-Asta 20 år siden

Jeg synes at Johnny Depp er en fremragende skuespiller -også i Pirates of thed Caribbean. Jeg synes måske ikke at det lige skulle være for den rolle, at han skulle få en oscar...hellere for "Sleepy Hollow". Det var godt skuespil!!
"P-p-please, Raoul. I can give you stars. Just drop the refrigerator on my head one more time"
Gravatar

#67 Corgan 20 år siden

Er der nogen der har problemer med fejl på dvd'en? Jeg har problemer ved omkring 52 min.
Gravatar

#68 The Insider 20 år siden

Læs #19.
War. War never changes.
Gravatar

#69 Corgan 20 år siden

#68:

Thanks...


Er der nogen løsning på problemet?
Gravatar

#70 filmz-vinzenzo 20 år siden

Var inde og se den i biografen...

Til jer der ikke har set den; Køb dvd'en, den har en utrolig god historie og er sjov :)

Skriv ny kommentar: