Uden tegneseriens mere komplekse karakter- og miljøskildring, og uden de klassiske superheltes fantastiske universer og overnaturlige kræfter, bliver “The Punisher” ikke til mere end blot endnu en ligegyldig actionfilm – og tilmed ikke en underholdende én. Hverken instruktør, manuskript, eller skuespillere formår at redde denne rodede voldsekspedition i land, men de der alligevel ikke kan få nok af den slags “vigilante galore” kan jo så allerede se frem til en 2’er… måske kommer den rent faktisk til at handle om “The Punsiher” – “strafferen”!

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#11 filmz-Randy Savage 19 år siden

lol da. Prøv at kigge på brugernes mening, tror den har fortjent mere end 2!! Men #10 du er nok en af de (jeg har altid ret typer)?
Gravatar

#12 filmz-Kadann 19 år siden

#11 -

Har du, til trods for adskellige indlæg på filmz.dk, stadig ikke fattet at en anmeldelse er et udtryk anmelderens PERSONLIGE mening?

Anmelderen mener at den ikke er bedre værd end 2, så ændrer din mening jo ikke på det.

Det er jo netop også derfor der er mulighed for, at brugerne selv kan komme med deres meninger, men din mening er måske mere rigtig end anmelderens, hvilket jo gør dig til præcis den type som du beskriver i #11 "jeg har altid ret"-typen.

Hvis du er uenig, så skriv din vurdering af filmen på en fornuftig måde, så kan det jo være man kunne tage dig seriøst, i stedet for bare at komme med udsagn som "Tror bare ikke, at den tilhører den genre anmelderen kan lide???", som er totalt værdiløse.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#13 filmz-vassago 19 år siden

#11: Jeg er selv meget stor fan af den slags film, elsker tegneserie- til-film konverteringer, "X-men", "Spider-Man", "Batman 1+2", "Hellboy" osv - men "Punisher" er jo en vittighed, det er ringere end popkorn underholdning. Skuespil og historien er jo til at skrige af grin over.
"For me, the cinema is not a slice of life, but a piece of cake" - A. Hitchcock
Gravatar

#14 filmz-Angel Eyes 19 år siden

#6: Jeg kan skam godt lide actionfilm, hvis de vel og mærke er gode og underholdende, og hvis ikke manuskriptet er en tynd kop te (for selv underholdningsfilm og/eller actionfilm skal også have et ordenligt manuskript for at fungere). Derudover kunne jeg godt lide tegneserieforlægget og visse tegneseriefilmatiseringer har da også været virkelig fænomenale, f.eks. Batman (alle fire, dog især 1 og 2), X-Men 1+2 og Spider-man, mne The Punisher hører bare ikke til gruppen af gode filmatiseringer (eller for den sags skyld til gruppen af god popcorn-underholdning).
#4: Det er lang tid siden jeg så Dolph Lundgren-udgaven af The Punisher, dog husker jeg den ikke som særlig god - men Hensleighs udgave er nævneværdigt bedre...
#9: Grunden til at The Punisher får karakteren 2 (og ikke 0 eller 1) er at der er momenter som fungerer i filmen - de er dog bare så spredte og så få at det ikke redder filmen. Og karakteren 2 betyder: 'dårlig'.
Min dvd-samling: http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Nikolai%20Schulz
Gravatar

#15 filmz-Angel Eyes 19 år siden

#4:Ups, der skulle selvfølgelig stå: 'Hensleighs udgave er IKKE nævneværdigt bedre' :)
Min dvd-samling: http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Nikolai%20Schulz
Gravatar

#16 Yoda 19 år siden

#15 Nej, det skulle der ikke! C",)
Steven Spielberg: "Every time I go to a movie, it's magic, no matter what the movie's about."
Gravatar

#17 filmz-Randy Savage 19 år siden

#12 wow tag lige en slapper, btw kan jeg låne nogle af dine film? :D
Gravatar

#18 El vez 19 år siden

"HeeHEHEeEHeh det var bare for sjov eHEeHHe"
"I wonder if a little rum could get this back on its feet."
Gravatar

#19 The Boondock Saint 19 år siden

Nu vil jeg komme med min mening om den lorte fuck film.

Den er pis dårlig, og lugter en del af mit morgen urin efter en god tur i byen, hmm øl-pis.

Travolta burde begynde at vælge sine roller med lidt mere omtanke. Han har næsten kun lavet lort her de sidste 4 - 5 år, og det er sgu ærgeligt, for han er en super fed skuespiller.
--> www.myspace.com/areyoustillpuzzled
Gravatar

#20 filmz-The Omen 19 år siden

Det er så sandt som det er sagt
Don't waste my motherfucking time.

Skriv ny kommentar: