Som udgangspunkt er “Saw” bygget op omkring en udmærket ide, og den har også sine øjeblikke, men det er ikke for meget sagt, at folkene bag “Saw” har set “Se7en” et par gange for meget. Det hele er her. Alt fra psykopaten på en moralsk mission til farveskalaen er hentet fra David Finchers dystre mesterværk. Ja, selv dartskiven i dagligstuen er der. Der mangler faktisk kun de troværdige skuespilpræstationer, den skarpe instruktion og det intelligente manuskript. Chancerne for at David Fincher sidder derude et sted og får sig et billigt grin må siges at være rimelige store. “Saw” er derfor som en pornoskuespiller der har været for længe i branchen, kold og uden sjæl.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#31 filmz-mr.filmfreak 19 år siden

Hvis du synes filmen er ubehagelig, så skal du nok ikke se Hellraiser
Gravatar

#32 commy 19 år siden

Jeg er også uenig med anmelderen, den film er klart 5/6 værd, og ja det er tydeligt at den er inspireret af Se7en, men derfor kan man ikke sammenligne de to film (Star Wars er jo heller ikke Star Trek).

Glæder mig til at se efterfølgeren, som jo nok ikke allerede var blevet påbegyndt hvis filmen virkelig var så dårlig.
Gravatar

#33 filmz-napsi 19 år siden

#32 "Glæder mig til at se efterfølgeren, som jo nok ikke allerede var blevet påbegyndt hvis filmen virkelig var så dårlig. "

Hehe, den logik kan vist hurtigt manes i jorden: "2 Fast 2 Furious", "Agent Catwalk 2".... :S Dårlige film kan jo sagtens være gode økonomisk. :)
Gravatar

#34 filmz-gimleno1 19 år siden

#33 Ja, den logik lyder logisk umiddelbart (øh?) men det er den så absolut ikke...;-)
..my hovercraft is full of eels..
Gravatar

#35 filmz-kain- 19 år siden

Ringe anmeldelse....

Den her film ligger helt klart til 5/6 stjerner....

Gravatar

#36 filmz-simpson 19 år siden

#7 (Bartman).... Se7en kan rent faktisk godt skrives med et 7-tal såvel som med et "v"! Hvordan vil du ellers forklare nedenstående officielle url-adresse, eller logoet som kommer frem på adressen... eller intro-sekvensen til den rigtige film for den sags skyld!?!?!
http://www.se7endvd.com - "fat det" selv, bartman ;)

PS: Saw - efter denne anmeldelse og de kommentarer som er kommet her, så skal jeg ind og se den her film snart!
Gravatar

#37 El vez 19 år siden

#35 Eftersom anmelderen argumenterer en del for hans antal af stjerne/kameraer, hvordan er din tilsyneladende fuldstændig ubegrundede mening så interessant på nogen måde?
"I wonder if a little rum could get this back on its feet."
Gravatar

#38 jessup 19 år siden

God anmeldelse af en virklig ringe film hvor især framing, plotpoints, og som noget helt usædvanlig for amerikansk mainstream, klipning er elendigt.

**mikro spoiler**
Der hvor hm..hm.. bruger stretoskopet til at høre den skiftende hjerteslag hos mor og datter - hvem er det lige han gør det for? ikke andet end kameraret - det holder ikke. Det er kun når filmen der er så dårlig hvor jeg lægger mærke til sådanne detaljer.
This is just until June
Gravatar

#39 ks 19 år siden

#38 - Saw er jo netop ikke 'amerikansk mainstream'. Det er en independent film, som kun er blevet så populær via stor succes på Sundance anno 2004.
Gravatar

#40 filmz-kain- 19 år siden

#37. Fordi jeg synes at det er en ringe anmeldelse.. Jeg synes ikke hans argumentationer holder stik overhovedet..

Skriv ny kommentar: