Faktisk er de største værdier ved dvd-udgivelsen af “The Mist” ikke at finde i selve filmen, men derimod blandt de tekniske specifikationer, hvor både billede, lyd og ekstramateriale stikker ud. Det gør filmen som sådan ikke, og selv om der er strejf af både underholdning og mere dybfølte passager, så letter tågen desværre aldrig. Dertil er “The Mist” for forudsigelig og for traditionel.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#21 casava 15 år siden

Lorte film. Man ligefrem ønsker at hende der ''Jesus 2'' vil blive skudt fra starten, det vil også have gjort filmen en del bedre...

Slutningen er også åndsvag, hvordan er stephen king's slutning?
Gravatar

#22 BN 15 år siden

Frank Darabont er en virkelig dygtig instruktør, men her er han ovre i en genre, som jeg (frivilligt) blev overfodret med i 1980'erne, og som jeg ikke bryder mig om idag. Så den her film springer jeg over.

Næh, må jeg bede om flere film som 'The Shawshank Redemption' og 'The Green Mile' - disse film er ganske rigtigt milepæle, når det gælder om at fortælle gode historier, ja, skabe sand magi på biograflærredet!

Jeg holder også meget af 'The Majestic'. Darabont kan bare et eller andet med film, der foregår i gamle dage.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#23 filmz-Bruce 15 år siden

Fik set den i bd versionen for et stykke tid siden, desværre ikke sort/hvid versionen. Kunne virkelig godt lide spillet mellem de rationelle og de religiøse og slutningen er jo simpelthen perfekt. "Det" der er i tågen bliver desværre fremstillet på "traditionel vis" og ender med at være ligegyldigt, effektmageri, hvor man havde ønsket, at man ville forblive uvidende om "indholdet". Det ville have været langt mere spændende. Men faktisk seværdig, om ikke andet så for slutningen.

4/6
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#24 The Insider 15 år siden

#22, bortset fra at The Green Mile naturligvis er et middelmådigt, overvurderet melodrama. Punktum ;-)
War. War never changes.
Gravatar

#25 filmz-Bruce 15 år siden

#24 Puha ... enig!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#26 BN 15 år siden

#24-25:

Hen i skammekrogen med jer to! Så kommer jeg lige om lidt med en kæp!
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#27 filmz-Bruce 15 år siden

Din stok og din stav er min trøst. ( Salme 23:1-4 )
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#28 BN 15 år siden

#27:

hehe
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#29 filmkorn.dk 15 år siden

#24 Hørt!

Jeg synes The Mist er helt igennem fremragende, og det ville være synd at snyde sig selv for den oplevelse. Men som med Starship Troopers, som blev misforstået af mange uoplyste mennesker, der slet ikke så hverken satiren eller de mange allegorier, kræver The Mist også, at man forstår de underliggende temaer for at få max ud af filmen.

6/6 stjerner.
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#30 ChrisNoe 14 år siden

Har vores kære anmelder ikke lært at forstå det, han ser? Det er for nemt at sige, at man synes den er forudsigelig eller middelmådig. Jo, hvis man er til tom underholdning, kan man for så vidt også kalde The Exorcist dårlig, og Antichrist er da sådan set heller ikke "underholdende" i den forstand. Man kan altså godt være subjektiv på den intelligente måde!

Hvis man er til de dybere film, de film som rent faktisk har andet at fortælle end det, man umiddelbart ser, og hvis man tør se ondskab i den essentielle forstand, så se The Mist. Og så bliver du ikke skuffet.

Det er efter min mening et mesterværk uden lige.

6/6

Skriv ny kommentar: