Hvad, der burde have været sidste års mest fornøjelige actionbrag, er i stedet et flot, men gabende kedeligt effektorgie, der har så travlt med at binde et uoverskueligt antal røde tråde sammen, at den fuldstændig glemmer at have det sjovt. HD-DVD-udgivelsen er til gengæld fremragende. Transferet er forbløffende godt, og lydsporet er et af de allerbedste, der nogensinde er blevet produceret til brug i hjemmebiografen. Der medfølger også en masse blændende ekstramateriale, så fans bør omgående se at få fingrene i skiven.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#21 filmz-Crystalstar1200 16 år siden

# 18 Jeg er på, men jeg vil nu også meget gerne mødes med dig også en aften og vende nogen ting med dig :)
---------------------------------------

*** Den Som Elsker Meget - Udretter Meget ! ***
Gravatar

#22 filmz-Erlingur666 16 år siden

Jeg syndes denher film er super fed. fattere da i mindste historien og efktrene de famdeme imponrene 4 stjerner
Gravatar

#23 filmz-Bruce 16 år siden

#19 Super :)

#20 Du er altiv velkommen. Blot gi' lyd når du kommer forbi :)

#21 Det skal vi, men vi skal lige ha' udvekslet papirerne først så hurtigt som muligt, men er booket fra de lange møder i denne uge, men klar fra næste uge. Mit site er ved at tage fart :)
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#24 filmz-Crystalstar1200 16 år siden

# 20 Ja, hvis du kommer til staden kan du altid give et pip fra dig ;)

# 21 Glæder mig at høre det går godt, send mig en PB om hvilke aftener jeg kan komme forbi og hente papirerne :)
---------------------------------------

*** Den Som Elsker Meget - Udretter Meget ! ***
Gravatar

#25 filmz-Bruce 16 år siden

#24 PM
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#26 filmz-Nagash 16 år siden

Total uenig. Filmen er jo genial. Men jeg kan se hvorfor du kun giver den 2 stjerne ved at læse de første par linier. Du har haft hjernen slået til mens du så filmen. Det må man ikke. Du skal se filmen for at se hjernedød action og sindsyg flotte effekter. Den smule historie der er, er bare lidt undskyldninger for at vise fede effekter og action.
Er ellers enig med de tre punkter du giver 6 stjerner. Den ser så afsindig flot ud og der er så meget drøn på lydsporet at man vælter bagover.
LÆKKER udgivelse.
Gravatar

#27 The Insider 16 år siden

#26, yes, jeg har nemlig haft hjernen slået til, selvom jeg desperat prøvede at slå den fra :-) Som jeg for nylig skrev i min anmeldelse af Predator, så er "Transformers" en af den slags film, der er så ringe, kluntet og plat, at hjernen ufrivilligt bliver aktiveret igen :-)
War. War never changes.
Gravatar

#28 filmz-stente 16 år siden

Jeg er meget uenig i den anmeldelse. Jeg mener man skal ta filmen for den underholdning den er og så ikke sidde og filosofere over at der mangler en større mening med filmen. Den underholder fra start til slut, hvilket jeg en gang i mellem godt kan lide ved en film.

4,5/6.
Gravatar

#29 filmz-Kadann 16 år siden

#28 -

Og så er der jo os der mener at den netop ikke underholder fra start til slut, men er jævnt kedelig, bortset fra de enkelte actionscener der er i filmen.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#30 The Insider 16 år siden

#28, der bliver jo på intet tidspunkt eftersøgt eller filosoferet over en "større mening med filmen". Fordi man ikke kan lide en film som Transformers betyder det ikke, at man har ledt efter Oscar-værdige præstationer, filosofisk spidsfindighed eller mageløse, Pulitzer-oplagte fortællinger, hvilket mange tit antyder er grunden til, at man ikke har fået den "nydelse" ud af filmen, som man simpelthen burde. Der findes talløse formidable spændingsfilm derude, der påkræver lige så minimal hjernekraft som Transfomers, men som er overlegen i alle eller næsten alle henseender. Skrev lidt om emnet i den gamle Doom-tråd her: http://www.filmz.dk/forum/item/15870/#81

Derudover tager anmeldesen jo i høj grad filmen, for det den er: noget værre bras, der (som jeg kun kan være enig med Kadann om) sjældent underholder :-)
War. War never changes.

Skriv ny kommentar: