I rollen som Sam er Shia LaBeouf kæk og karismatisk som altid. Supermodellen Rosie Huntington-Whiteley har overtaget Megan Fox’ plads ved Sams side, og hendes indsats som den standhaftige Carly er bestemt ikke tosset, men turtelduernes flirt kunne ikke have virket mere påklistret. Det er en fornøjelse at se Patrick Dempsey trodse sit familievenlige image med en slesk præstation som Carlys chef, og Frances McDormand er et af filmens få humoristiske elementer, der faktisk fungerer, fordi hun underspiller og ikke skråler os i ansigtet. Tag ved lære, Bay. Men pudsigt nok er det de computerskabte maskiner og deres respektive stemmelæggere, som præsterer filmens bedste skuespil.

Jeg vil medgive, at selv de bedste actionfilms fortællinger er fattige på substans, men de kompenserer med charme, vovemod og karakterer, man enten elsker eller elsker at hade. De to første “Transformers”-film var lige så følelsesforladte som den gængse robot, hvorfor man blev fuldkommen ligeglad med alt og alle i dem. Men da det sidste opgør mellem de gode og onde transformers spidser til i “Transformers 3”, opnår filmen faktisk en emotionel slagkraft, der kort hensatte mig til barndommen og gav mig mod på at hive mine talløse Transformers-figurer ned fra loftet. Ærgerligt, at det skulle tage næsten tre hele film for franchisen at gøre den slags indtryk.

Se også: Filmz TV: EKSKLUSIVE “Transformers 3”-interviews – Del 1.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#11 Michael Andersen 12 år siden

#10
Ja, men det skal jeg jo sige :)

Seriøst. Jeg synes 2'eren var en af de værste film i 2009, så jeg havde ingen forventninger til 3'eren: En Bay-film på godt og ondt. Noget af den er som en porno-film, hvor man helst vil spole frem til der sker noget, og andre dele er meget underholdende. Så klart bedre end 2'eren.

Og så er der jo lige 3D'en. Den sidste time, hvor filmen foregår i Chicago, er det vildeste 3D jeg har set. Folk der hopper ud af fly, falder ud af højhuse samt dybden giver en fed følelse af at være midt i kaosset. At se de scener i 2D vil være ligesom at nøjes med et fladt billede af Scarlett Johanssons babser, hvor den anden mulighed er at man kan få de runde former helt tæt på. Det er lidt dyrere, ja, men prisen værd. Nu behøver jeg ikke betale for at se 3D-film eller røre ved Scarletts babser, men du ved hvad jeg mener :D
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#12 wiseguy 12 år siden

#11 jamen så fastholder vi planerne om en tur på landet ;o)
Just because the fucker's got a library card doesn't make him Yoda!
Gravatar

#13 elwood 12 år siden

Michael Andersen (11) skrev:
Nu behøver jeg ikke betale for at røre ved Scarletts babser, men du ved hvad jeg mener :D


Hmmm...
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#14 chronaden 12 år siden

http://www.lebowski.dk/film.html
Gravatar

#15 Michael Andersen 12 år siden

#12 Cool. Vi ses... måske :)

elwood (13) skrev:
mmm...
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#16 elwood 12 år siden

Marabou.

Hel off topic, jeg kigger nok også forbi Klovborg på et tidspunkt med nogle folk, vi skal bare lige ha tingene til og passe med folks planer, men jeg har prædiket den hygsomme lille bio, sammen med min ven, som også var med da vi så Bolt.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#17 The Insider 12 år siden

#16, Narniabæver?
War. War never changes.
Gravatar

#18 elwood 12 år siden

Nope han er ikke fra forummet af.

Desuden Narniabæver, ville ikke kunne overtales til og se Bolt på dansk, som vi gjorde... David Freaking Owe!

Han kan superbjæffe dig til smadr! 8-)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#19 Highland Park 12 år siden

#13: He, den studsede jeg også over. Hvis det er sandt, er jeg dybt misundelig.

#18: Sovsekande?
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#20 Highland Park 12 år siden

http://twitchfilm.com/reviews/2011/06/weinberg-reviews-transformers-dark-of-the-moon.php skrev:
It's the world's largest drum kit falling down an eternal flight of stairs.

[...]

For a good two hours, Transformers 3 bumbles around like the world's richest alcoholic, offering one or two action scenes amidst the endless plot threads and horrible humor (yes, Sam's parents are back), but then we're supposed to be dazzled by the huge chunk of action stuff that happens in Act III. But aside from a conceptually cool slide through a destroyed skyscraper, this mammoth display of CGI carnage feels bloated, endless, and almost like some weird punishment. For all his mega-nifty stand-alone shots, Michael Bay still has no idea how to cut an action scene together with any sense of cohesive flow, sustained suspense, or simple geography. It's just a bunch of screen-saver bullshit.
... as surely as there's a mouse behind your ear.

Skriv ny kommentar: