Filmen har manuskript af Wachowski brødrene, der er mændene bag “The Matrix”, og instruktøren James McTeigue er deres tidligere instruktørassistent fra selvsamme filmtrilogi. Det skaber en række forventninger, ikke mindst til kampscenerne. Heldigvis har de valgt en filmstil, der er væsensforskellig fra “The Matrix”, og formår derved at give “V for Vendetta” sin egen sfære. Det ses tydeligst i en afgørende kampscene mellem ‘V’ og en gruppe af regeringens mænd, der får et skær af mystisk elegance gennem ‘V’s lette og drømmeagtigt hurtige bevægelser.

“V for Vendetta” leverer en god, underholdende skrækvision, men ligesom skrækregimet selv tåler den ikke for mange nærgående spørgsmål.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#61 filmz-Faustinon 17 år siden

#60 ups, beklager med hensyn til spoileren, skal nok tage ved lære. Som jeg indirekte fortalt i mit tideligere indlæg har jeg tænkt mig at se filmen:
mindre lyst til at se filmen(overvejer at lade være men man skal jo..)

Og jeg har et grundlagt had til Wachowski brødrene efter "The Matrix" som er en udmærket actionfilm men igen(som mange andre) har de mishandlet genialt matreiale....
i am the videoword made flesh
Gravatar

#62 rauhe 17 år siden

God review af filmen, jeg vil dog give den 3/6 da den ikke er bedre imo.
Hader at få hældt andres moralske holdninger i hovedet på mig, og det syntes jeg man fik konstant i V. Ingen mulighed for at tænke lidt selv.
Gravatar

#63 filmz-kaotmus 17 år siden

Har nogen lagt mærke til, at 5. november også var den dato, Matrix Revolutions havde premiere i hele verden? Remember, remember...
Gravatar

#64 jessup 17 år siden

Så filmen i forgårs - den er ikke særlig god - den er alt for ekslicit i sine standpunkter - say it don't spray it. Kan godt lide Portman - yndig og alt det der men hun formår ikke at spille den transformation hun går igennem - forandring er i manus og ipysisk appearence men det er som om der ikke er nogen hjemme. Også de ellers gode skuespillere i de birollerene er lidt zombieagtige.
This is just until June
Gravatar

#65 filmz-Faustinon 17 år siden

lortefilm, læs tegneserien.

Wacohwski brøderne har endnu engang vist deres abentbare mangel på orginalitet og kvalitet for den sags skyld.
i am the videoword made flesh
Gravatar

#66 filmz-Kadann 17 år siden

#65 -

Og hvorfor er det så en lortefilm? :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#67 filmz-Faustinon 17 år siden

#67
har du læst tegneserien?
i am the videoword made flesh
Gravatar

#68 filmz-Faustinon 17 år siden

jeg mente #66
i am the videoword made flesh
Gravatar

#69 filmz-Kadann 17 år siden

#67 -

Ja, det har jeg.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#70 filmz-gofferoffer 17 år siden

Undskyld min indblanding, jeg har læst tegneserien og er stor fan af den, og jeg synes godt om de ændringer, der blev lavet. De opdaterede historien for at gøre den mere relevant. Tegneserien kritiserer Thatcher-perioden i UK, mens filmen har taget en drejning til USA, som får kritik.

Det kan godt være, at Alan Moore ikke brød sig om ændringerne, men grunden til det udviklede sig fra et personligt nag til en af producerne. Faktisk kunne illustratoren, David Lloyd, godt lide ændringerne, fordi han kunne se, at det ville gøre den langt mere relevant for et nyt publikum. Personligt tror jeg, at Wachowski-brødrene vidste, at de ikke behøvede at ændre noget som helst, men valgte at gøre det med henblik på deres eget lands politik, fordi deres regering, ifølge dem, fortjener lige så megen kritik som Thatcher-regeringen gjorde dengang.
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.

Skriv ny kommentar: