“V for Vendetta” er en mærkelig størrelse. En ofte underholdende, ambitiøs og flot film, der uheldigvis besidder langt flere ideer end godt er. Billedsiden skuffer en anelse, mens lydsporet for det meste leverer varen. Det skal lige siges, at der findes en langt fyldigere 2-disc udgave af “V for Vendetta” på markedet, som indeholder den oprindelige tegneserie og ikke er meget dyrere end 1-disc udgaven. Hvis man er tilhænger af filmen, er det naturligvis 2-disc udgivelsen, som skal ejes. 1-disc udgaven, som ikke engang byder på en eneste trailer, bør udelukkende bruges til udlejning for nysgerrige sjæle.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#31 erikjust 17 år siden

har købt 1-disk udgaven nå ja intet ekstre materiale, men det gad jeg heller ikke til og starte med.

så hvis du bare vil ha filemn og intet andet er 1-disk udgaven ganske god til det formål den har fået 5 stjerner fra mig fordi det synes jeg den fortjente.
Gravatar

#32 blahblah 17 år siden

Filmen burde få samme score i biograf og på DvD. Idealet er jo at man anmelder ud fra nogle kriterier, og de kriterier skulle gerne være de samme for alle anmeldere.

Det er selvfølgelig ikke særlig realistisk, og man kan forvente at anmelderne afviger med en stjerne. Men to er for meget, det får siden til at virke uprof.
Gravatar

#33 filmz-Kadann 17 år siden

#32 -

Jeg kan slet ikke følge din tankegang. Hvis man finder to anmeldere som deler smag i langt de fleste tilfælde, så får man jo ikke et nuanceret billede af filmen, men bare to næsten ens anmeldelser.

Jeg kan iøvrigt heller ikke se hvorfor sitet fremstår som uprof, blot fordi de giver flere anmelderes holdning til en film..?
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#34 filmz-The Omen 17 år siden

#32

Uprof?! Jamen, hver person har forskellige meninger om en film. Om det så er Ole Michelsen og Nils Frid, der begge anmelder den samme film, vil de vel altid have vidt forskellige meninger. Jeg synes ikke, at der er noget uprof. over filmz's hjemmeside. Hvis I er uenige i anmeldelsen, er det selvfølgelig ok, men hvorfor hænge jer selv i, at to anmeldere har forskellige meninger om en film? Desuden vil DVD anmeldelsen altid være anderledes end biograf, da filmen får anderledes score i lyd, billede og bonus materiale.
Don't waste my motherfucking time.
Gravatar

#35 blahblah 17 år siden

Som jeg sagde før skal man anmelde ud fra nogle kriterier, og jeg siger også at det jo aldrig vil kunne lade sig gøre 100%

Men der er ting man altid kan blive enige om: Overbevisende skuespil. Er historien original? Er den klippet godt? Skrider historien frem som den skal? Er karaktererne overbevisende?
Gravatar

#36 filmz-The Omen 17 år siden

#35

Åbenbart ikke. Mange - inklusiv migselv - kunne ikke fordrage Natalie Portman's skuespil, og fandt hende meget irritrende. Historien er vel i sig selv original, men den ender tit i roderi og ligegyldighed. Det er der selvfølgelig mange herinde, der er uenige med mig i, men igen: Folk har forskellige meninger om en film, og bare tag dette som eksempel. Vi kan jo åbenbart ikke blive enige om denne film.
Don't waste my motherfucking time.
Gravatar

#37 filmz-Kadann 17 år siden

#35 -

Jeg er stadig uenig.

Overbevisende skuespil, det er jo en 100% subjektiv vurdering. Man kan jo ikke sætte et regelsæt op for hvorfor jeg mener at skuespiller X er overbevisende, mens en anden mener det modsatte.

Originalitet, i forhold til hvad? At intet af filmen aldrig er set før f.eks.? Den er nok svær, hvis ikke umulig, at klare for en filmskaber.. alle er jo inspireret af et eller andet. Selv de første film var jo bygget på og inspireret af teater, så det var måske aldrig set på et lærred/silverscreen før, men det var set andre steder. Selvom man opfinder nye teknikker til en film, kan skuespil og historie jo sagtens være dræbende ordinære og omvendt.

Klipning, tjo.. den kan man måske bedømme ud fra en eller anden form for filmteori, men det er jo ikke ensbetydende med at folk kan lide den. Et godt eksempel er jo "The Bourne Supremacy", som mange netop ikke kan lide p.g.a. klipningen, men som åbenbart er af ret høj klasse, hvis man spørger fagfolk.

Karakerene overbevisende? Igen, en subjektiv vurdering.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#38 blahblah 17 år siden

Selvfølgelig vil det altid være subjektivt. Objektivitet er en illusion, og en umulighed. Der findes ikke objektivitet.

At skrive anmeldelser af film, at udtale sig om dem, er jo noget vi stort set alle sammen gør totalt inkompetent, da ingen af os har nogen form for udannelse der kvalificerer os til at komme med disse udtagelser.
Derfor kan vi kun komme med vores mening.

En ordenligt udannet, en der har forstand på det, vil altid kunne se om skuespil fx er godt eller dårligt.
Så kan en eller anden tilfældig mene noget andet, men det kan man jo ikke tage seriøst.
Gravatar

#39 filmz-The Omen 17 år siden

#38

Jeg har meget svært ved at tage dig seriøst nu.
Don't waste my motherfucking time.
Gravatar

#40 filmz-Kadann 17 år siden

#38 -

Well, så vidt jeg ved er det minimalt hvor mange af anmelderne på filmz der er uddannet indenfor branchen.. selv Ole Michelsen er ikke uddannet indenfor branchen, men selvlært.

Jeg er ret overbevist om at det samme gør sig gældende mht. størstedelen af anmelderne, så.. det er åbenbart ikke mange man så kan tage seriøst.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org

Skriv ny kommentar: