“V for Vendetta” er en mærkelig størrelse. En ofte underholdende, ambitiøs og flot film, der uheldigvis besidder langt flere ideer end godt er. Billedsiden skuffer en anelse, mens lydsporet for det meste leverer varen. Det skal lige siges, at der findes en langt fyldigere 2-disc udgave af “V for Vendetta” på markedet, som indeholder den oprindelige tegneserie og ikke er meget dyrere end 1-disc udgaven. Hvis man er tilhænger af filmen, er det naturligvis 2-disc udgivelsen, som skal ejes. 1-disc udgaven, som ikke engang byder på en eneste trailer, bør udelukkende bruges til udlejning for nysgerrige sjæle.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 blahblah 16 år siden

Jeg forstår ikke hvorfor anmelderen finder den rodet. Den er da ret ligetil?
Gravatar

#2 Slettet Bruger [522818225] 16 år siden

#1 Jeg forstår det heller ikke!?

Kan heller ikke se at filmen drukner i ideer, alle elementer, som er med, giver da fuldstændig mening og trækker imo filmen op.

Synes også kritikken af Nathalie Portman er for vidtgående. Ja, hun taler ikke britisk - og det kan høres, at dette er påtaget. Men derudover kan jeg ikke forstå kritikken, da jeg synes hendes nervøse tilgang til rollen virker perfekt i forhold til Eveys situation - det er Evey der ikke befinder sig godt i sin nye rolle.
Gravatar

#3 filmz-Kadann 16 år siden

Jeg kan heller ikke se at filmen er rodet, må jeg indrømme.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#4 tranberg 16 år siden

Jeg er en stor tilhænger af filmen, og blev meget forbavset og støt da jeg læste denne anmeldelse!

Tydeligt har anmelderen ikke kunne lide V For Vendetta, og vælger at anmelde 1-disc udgaven og rakker den ned.

Dog til sidst bliver der lige nævnt at der findes en 2-disc edition, som indeholder meget mere fyldigt ekstramateriale, den oprindelige V For Vendetta-tegneserie og er i det hele taget meget bedre en den udgave som er blevet anmeldt.

Jeg synes IKKE denne anmeldelse er særlig neutral, og mener IKKE den er kvalifiseret til at ligge på et offentligt site!
The end is closest to the beginning
Gravatar

#5 filmz-Kadann 16 år siden

#4 -

Filmz vælger ikke hvilke udgaver af filmene de får tilbudt af filmselskaberne til anmeldelser, så der er du helt forkert på den.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#6 chandler75 16 år siden

# 4 Hvis 2-disk versionen var kommet fra selskabet havde anmelderen selvfølgelig foretrukket den.
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#7 jessup 16 år siden

Er enig i stjernegivningen. En meget mærklig kritik du ligger for dagen #4.
This is just until June
Gravatar

#8 filmz-gofferoffer 16 år siden

#4 Ja, man kan jo ikke forvente, at alle mennesker opfatter filmen på samme måde, og det er jo derfor, man må erklære sig enig eller uenig. By the way, så skal en anmeldelse vel heller ikke være neutral? Det er da en subjektiv mening, som det netop skal være :-)

Vedrørende anmeldelsen, så er jeg ikke enig. 5/6.
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.
Gravatar

#9 filmz-The Omen 16 år siden

#4

Jeg tror, at du tager anmeldelsen lidt for personlig. Der vil selvfølgelig altid være delte meninger om en film. Personlig er jeg enig med anmelderen. Filmen er kun middelmådig og forsøger mere end den opnår. Hugo er god, men Porten fejler hårdt og kontant. Hun bruger det meste af sin tid på skærmen til at være irriterende. Men udover det, har andmelderen jo ikke trashed filmen på nogen måde. 3/6.
DVD udgivelsen, der er blevet anmeldt, fortæller jo bare folk, at de ihvertfald ikke skal købe 1-disc versionen, da han ikke synes meget om filmen, og bonus materialet er kedeligt.
Og hvordan laver man en neutral anmeldelse? Man skal vel være kritisk eller det modsatte...
Don't waste my motherfucking time.
Gravatar

#10 Riqon 16 år siden

Fantastisk film. Gider ikke læse anmeldelsen herinde, nu da jeg har set, han kun giver den 3/6, den fortjener i hvert fald 5/6. :)
The only way to beat a troll is to not play their game.

Skriv ny kommentar: