Det er, som om filmfolkene har været usikre på, om de ville lave en gyser eller actionfilm og derfor i stedet har lavet en underlig tam størrelse, der hverken er det ene eller det andet. Det er ærgerligt, for der er bestemt også gode takter i filmen. Den visuelle udformning af det gamle England er særdeles atmosfærisk lavet, og selve uhyretransformationen er bestemt langt sjovere at overvære end den nylige i “New Moon”, hvor undertøjsmodeller blev til monstre på et splitsekund.

Mest af alt savner man en eller anden form for fornemmelse af fornøjelse i den selvhøjtidelige indpakning, og selvom Hugo Weaving leverer nogle få, men herlige scener som en kalkulerende politimand, så tynges det hele af en tone af højspændt lidelse, og da hele herligheden til sidst kulminerer i en behåret CGI-brydekamp, er man for længst stået af. Trods de flotte kulisser og den atmosfæriske udførsel er der desværre ikke meget vild ulv over denne kulørte omgang. Det bliver højest til en hidsig puddel.

Se Filmz’ eksklusive “The Wolfman”-videointerview med Benicio Del Toro og Emily Blunt.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#21 Martin Schou 14 år siden

Doom (19) skrev:
"Hvis man absolut skal rette på folk, så er det en fordel intet komma at gøre det korrekt."


Ups :)
Gravatar

#22 Kviesgaard 14 år siden

#20

Francis Ford Coppolas Dracula byder også på en perlerække af godt make up arbejde. Foruden Draculas ulveform, som du selv er inde på, er der også hans flagermuseform, samt de scener, hvor han er gammel at se på.

Efter din kommentar får jeg lyst til at smække filmen i DVD afspilleren. Desværre ligger den godt pakket ned mellem flyttekasser hos Boxit.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#23 filmz-Narniabæver 14 år siden

Lidt for meget hype, men en film jeg ser frem til.
Chip: Rescue Rangers, away!

Skriv ny kommentar: