#90 - bruger lidt penge på mad, men de kalvesteaks kostede 50 kr for 6 stk/100 gr, og det er jo nok til 3 gange. Tranebærsauce koster ikke så meget at lave, mens grøntsagsjulienne bare betyder grøntsager i stave:)
#92: Ja, det lyder da ret billigt. Men så er der også et med kvaliteten... jeg er træt af kød, der ikke smager af noget. At man så kan tilføje smag i form af en masse ingredienser, det er fint nok, men smagen af rigtigt kød mangler desværre ofte, når det er billigt... :/
#93: En abeunge? Hahaha! Måske du bare skulle prøve at smage kalkunbacon OG ølpølser (af den rigtige vaskeægte, italiensk importerede art - ikke Nettos små fedtede pseudopølser). ;)
#95: Så er vi to. Men så har du forstand på madlavning, og det er sgu ikke dårligt. ;) Jeg synes blot ofte, at du skriver om fine måltider, det var mest derfor, at jeg reagerede med den bemærkning.
#96 - hehe, det er måske mere lyden af dem, der er fine:)...ej, prøver at lave noget forskelligt, men har ikke penge til ordentlig kvalitet jo. Kødet er altid det billigste(dog meget sjældent frossent, med mindre det er fisk)...helst sidste salgsdag:)...
Men aner ikke hvor meget jeg bruger på mad om måneden, men det skal nok være en 1000-1500 kr...
Jeg bruger mange penge på mad og vin. Det er min last som levemand. Det kan også ses, men for mig er livskvalitet yderst vigtigt. Det betyder ikke, at alt jeg laver er usundt, men jeg går ikke så højt op i den slags. Bare det smager, og tager tid at lave. Jeg elsker at stå i køkkenet og kæle for maden, og de der spiser her, er altid tilfredse med maden. Igår var min mor og søster ovre og spise (den gamle var i loge, og han spiser ikke ting der er mere eksotiske end medister), så jeg lavede en kogt hamborgryg, hvid sovs med selleriblade i, og kartofler, gulerødder, selleri, løg og hvidløg i ovnen med en god sjat olie over og godt krydret op. Derefter frisk persille ud over det hele før servering. Alle tiders, og alle var tilfredse. (Det smagte også ret godt!)
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
#91 Highland Park 16 år siden
#90: Hvor handler du ind henne chéf?
Hvis bare jeg havde råd til at spise den slags mad oftere.
*stønne savle*...
#92 Skeloboy 16 år siden
#93 davenport 16 år siden
#94 Highland Park 16 år siden
#93: En abeunge? Hahaha!
Måske du bare skulle prøve at smage kalkunbacon OG ølpølser (af den rigtige vaskeægte, italiensk importerede art - ikke Nettos små fedtede pseudopølser). ;)
#95 Skeloboy 16 år siden
#96 Highland Park 16 år siden
Men så har du forstand på madlavning, og det er sgu ikke dårligt. ;)
Jeg synes blot ofte, at du skriver om fine måltider, det var mest derfor, at jeg reagerede med den bemærkning.
#97 Skeloboy 16 år siden
Men aner ikke hvor meget jeg bruger på mad om måneden, men det skal nok være en 1000-1500 kr...
#98 davenport 16 år siden
Igår var min mor og søster ovre og spise (den gamle var i loge, og han spiser ikke ting der er mere eksotiske end medister), så jeg lavede en kogt hamborgryg, hvid sovs med selleriblade i, og kartofler, gulerødder, selleri, løg og hvidløg i ovnen med en god sjat olie over og godt krydret op. Derefter frisk persille ud over det hele før servering.
Alle tiders, og alle var tilfredse. (Det smagte også ret godt!)
#99 Highland Park 16 år siden
*host* kalkunbacon *host*
Jeg synes faktisk, at dit indlæg bliver en del mere interessant (og sandfærdigt?), hvis man erstatter ordet "mad" med "bacon".
#100 davenport 16 år siden