En wrap Snask, rygeost, en Buko flødeost med urter, stenbider rogn, citronpeber og lidt salt Lakse rester, normalt ryger der et lage på det hele men fordi det er rester er stykker noget tykker Avokado Backhand roll x4
Laver blomkålsgratin, hvilke nok er sidste gang. Det er jo pissebesværligt.
Skyld og pluk et blomkålshoved i buketter. Kog det i let saltet vand i 4 minutter.
I mellemtiden, hæld 1 1/2 dl mæld i en gryde sammen med 1 1/2 dl mel. Pisk sammen til en jævning. Hæld derefter 1 1/2 dl mæld mere i sammen med 10 gram smør. Kog igennem. Tag af varmen. Når det er kølet lidt af, tilsæt 4 æggeblommer, en efter en. Pisk efter hver gang. Tilsæt derefter blomkål. Pisk hviderne stive, og vend halvdelen sammen med dejen. Vend derefter resten i.
Giv det hele 1 time i ovnen ved 175 grader. Gerne med lidt rasp på.
Pyh!
This weekend will be filled with staring out of windows while holding a glass of scotch.
#1301 Skeloboy 14 år siden
#1302 HelmerJ 14 år siden
Står lige og roder med noget snack/forret
En wrap
Snask, rygeost, en Buko flødeost med urter, stenbider rogn, citronpeber og lidt salt
Lakse rester, normalt ryger der et lage på det hele men fordi det er rester er stykker noget tykker
Avokado
Backhand roll
x4
Et par stykke af hvad Davenport roder med på komfuret
Overblik
Davenports kød og frugt
#1303 jessup 14 år siden
Det er forresten tyttebær og ikke tranebær.
#1304 jessup 14 år siden
http://www.falsledkro.dk/
#1305 knipsknips 14 år siden
Guacamole: 2 modne avocader most og smagt til med salt & peber.
#1306 MOVIE1000 14 år siden
#1307 Skeloboy 14 år siden
#1308 jessup 14 år siden
Det er det caviar og champagne arangement, der er på hjemmesiden og så skal jeg overnatte på vandrehjemmet lige ved kroen - kontraster er godt:)
#1309 HelmerJ 14 år siden
3 marinerede sild
½ løg
3 snapse
blandet og indtaget efter bedste evne
#1310 DarkLight 14 år siden
Skyld og pluk et blomkålshoved i buketter.
Kog det i let saltet vand i 4 minutter.
I mellemtiden, hæld 1 1/2 dl mæld i en gryde sammen med 1 1/2 dl mel. Pisk sammen til en jævning. Hæld derefter 1 1/2 dl mæld mere i sammen med 10 gram smør. Kog igennem.
Tag af varmen. Når det er kølet lidt af, tilsæt 4 æggeblommer, en efter en. Pisk efter hver gang.
Tilsæt derefter blomkål.
Pisk hviderne stive, og vend halvdelen sammen med dejen. Vend derefter resten i.
Giv det hele 1 time i ovnen ved 175 grader. Gerne med lidt rasp på.
Pyh!