Gravatar

#1301 Skeloboy 14 år siden

#1298 - lyder sgu godt, men jeg ville nok have droppet chorizo. Mest fordi serrano skinke smager fucking godt
Gravatar

#1302 HelmerJ 14 år siden

Køkken tid ved Davenport

Står lige og roder med noget snack/forret

En wrap
Snask, rygeost, en Buko flødeost med urter, stenbider rogn, citronpeber og lidt salt
Lakse rester, normalt ryger der et lage på det hele men fordi det er rester er stykker noget tykker
Avokado
Backhand roll
x4

Et par stykke af hvad Davenport roder med på komfuret
Overblik
Davenports kød og frugt
The ships hung in the air in precisely the same manner that bricks don't -Douglas Adams
Gravatar

#1303 jessup 14 år siden

Skeloboy (1274) skrev:
Nå ja, det har du skrevet om før. Hvordan laver man det?


Det er forresten tyttebær og ikke tranebær.
This is just until June
Gravatar

#1304 jessup 14 år siden

Skal på Falsled kro på fyn i straten i november til et special arrangement - jeg glæder mig fanme:

http://www.falsledkro.dk/
This is just until June
Gravatar

#1305 knipsknips 14 år siden

Nachos med Cheddar ost, kyllingestrimler og salsa sauce. 10 min i ovnen.

Guacamole: 2 modne avocader most og smagt til med salt & peber.
Gravatar

#1306 MOVIE1000 14 år siden

#1305 uhmm du har fået mig til at cykle ned til fakta :)
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#1307 Skeloboy 14 år siden

#1304 - det er satme nice! har kun hørt overdrevet godt om det sted
Gravatar

#1308 jessup 14 år siden

Skeloboy (1307) skrev:
#1304 - det er satme nice! har kun hørt overdrevet godt om det sted


Det er det caviar og champagne arangement, der er på hjemmesiden og så skal jeg overnatte på vandrehjemmet lige ved kroen - kontraster er godt:)
This is just until June
Gravatar

#1309 HelmerJ 14 år siden

3 skiver brød
3 marinerede sild
½ løg
3 snapse

blandet og indtaget efter bedste evne
The ships hung in the air in precisely the same manner that bricks don't -Douglas Adams
Gravatar

#1310 DarkLight 14 år siden

Laver blomkålsgratin, hvilke nok er sidste gang. Det er jo pissebesværligt.

Skyld og pluk et blomkålshoved i buketter.
Kog det i let saltet vand i 4 minutter.

I mellemtiden, hæld 1 1/2 dl mæld i en gryde sammen med 1 1/2 dl mel. Pisk sammen til en jævning. Hæld derefter 1 1/2 dl mæld mere i sammen med 10 gram smør. Kog igennem.
Tag af varmen. Når det er kølet lidt af, tilsæt 4 æggeblommer, en efter en. Pisk efter hver gang.
Tilsæt derefter blomkål.
Pisk hviderne stive, og vend halvdelen sammen med dejen. Vend derefter resten i.

Giv det hele 1 time i ovnen ved 175 grader. Gerne med lidt rasp på.

Pyh!
This weekend will be filled with staring out of windows while holding a glass of scotch.

Skriv ny kommentar: