Gravatar

#1341 HonoDelLoce 14 år siden

Uf, jeg skal have gang i at lave stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder i aften.. Min stedfar fylder år, og jeg er blevet sat til at stå for den kulinariske oplevelse, da min moder omkring ca. samme tidspunkt skal have en omgang rygmassage af min kæreste..

Ja ja, så længe arbejdsrollerne er fordelt ! :P
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#1342 Skeloboy 14 år siden

#1341 - hehe, hvorfor er det uf? Det er da ganske ligetil...og en herlig spise :)

Og hvis du er rigtig fræk, så laver du paneret stegt flæsk ! :)
Gravatar

#1343 davenport 14 år siden

Jeg skal have en forloren hare til aften, godt med Bacon-skjold og nedsunket i brun sovs!
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#1344 tiany 14 år siden

Skeloboy (1342) skrev:
Og hvis du er rigtig fræk, så laver du paneret stegt flæsk ! :)


mmmm.... paneret flæsk - min livret :)
Valar morghulis
Gravatar

#1345 HonoDelLoce 14 år siden

Skeloboy (1342) skrev:
#1341 - hehe, hvorfor er det uf? Det er da ganske ligetil...og en herlig spise :)

Og hvis du er rigtig fræk, så laver du paneret stegt flæsk ! :)


Det var UF fordi det var til 10 personer - så der var en del flæsk, kartofler og persillesovs, der skulle laves - og jeg har aldrig lavet retten til mere end 3-4 personer før ! :D

Og bare roligt - der var både ovnstegt flæsk og paneret flæsk ! :)

Og det blev i øvrigt super godt ! :) En smule forspist er jeg nu..
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#1346 jessup 14 år siden

Svampesuppe (færdigkøbt) med lidt hvid portvin og græskarkerneolie og frisk brød til - ik så ringe.
This is just until June
Gravatar

#1347 chronaden 14 år siden

hvordan smager hvid portvin egenligt?
http://www.lebowski.dk/film.html
Gravatar

#1348 jessup 14 år siden

Jeg bruger det kun når det ikke må farve maden og den er low end - sherry eller cognac ville passe bedre til de fleste supper.

Hvis jeg skal sige noget er den jeg har nok lidt nøddet(mandel), men jeg er ikke sikker på det kan tilskrives vinens farve.
This is just until June
Gravatar

#1349 Kruse 14 år siden

Jeg har nu også smagt tawny-portvin der smagte af mandel. Min eneste erfaring med hvid portvin, er den billige fra Netto, og dens smag er ret tæt på den billige tawny fra netto. Der er nok en forskel, men jeg tror at det er begrænset hvor stor forskellen er.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#1350 jessup 14 år siden

Jeg bruger den kun til madlavning og har købt den i forbindelse med en opskrift - skulle nok have haft en der var lidt tørrere.
This is just until June

Skriv ny kommentar: